kız vallauyuzmu oldum ben yaaa kaşınıp duruyorum baktım saç falanmı var die ama yok bacımm yaaaa resmen kaşınıyo gögüslerim yok yok biz kesin hamişizzzz:meri::meri: aaa bide ben öksürüyom ozman buda bi belirtii ihihihi
duydunmu gülümmm biz kesin hamöişiz ozaman kıssssssssssss hadi gel oynayarak bunu kutlayalımbacımm:meri::meri:ohhhhhhhhhhhhh ohhhh yandannnnnnnnnnnnnnn
yaaawwww bak kıskandım şimdi sen hem hamişsin hemde test parası vermekten kurtulduğun için n zengin olcan bak görüyomusunnn bend eöksürmeye çalışmm bariiii zorllaaaa
canım ben 9 aylık evlıyı doktor esımde de bende de sorun olmadıgını soyleyıp 1 sene dolunca gel dedı ıyı dedım ama benım beklemeye tahammulum kalmadı eşime kecıboynuzu pekmezı sabahları ac karnına kendıme de ıncır kuru uyguladım bol bol cevız fındık arada sırada da bal tarcın corek otu yedım hamıle kalmısım işte cok şukur
yaaawwww bak kıskandım şimdi sen hem hamişsin hemde test parası vermekten kurtulduğun için n zengin olcan bak görüyomusunnn bend eöksürmeye çalışmm bariiii zorllaaaa
canım ben 9 aylık evlıyı doktor esımde de bende de sorun olmadıgını soyleyıp 1 sene dolunca gel dedı ıyı dedım ama benım beklemeye tahammulum kalmadı eşime kecıboynuzu pekmezı sabahları ac karnına kendıme de ıncır kuru uyguladım bol bol cevız fındık arada sırada da bal tarcın corek otu yedım hamıle kalmısım işte cok şukur
çok şükür canım...
bal tarçın çörek otunu yediğin ay mı hamile kaldın yoksa bir kaç aydır yiyormuydun....
bende bu ay yedimde.....
benim adetede 6 gün var karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi.....
çok şükür canım...
bal tarçın çörek otunu yediğin ay mı hamile kaldın yoksa bir kaç aydır yiyormuydun....
bende bu ay yedimde.....
benim adetede 6 gün var karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi.....