duydunmu gülümmm biz kesin hamöişiz ozaman kıssssssssssss hadi gel oynayarak bunu kutlayalımbacımm:meri::meri:ohhhhhhhhhhhhh ohhhh yandannnnnnnnnnnnnnn
yaaawwww bak kıskandım şimdi sen hem hamişsin hemde test parası vermekten kurtulduğun için n zengin olcan bak görüyomusunnn bend eöksürmeye çalışmm bariiii zorllaaaa
ayyyyyy sorma kızz ben şimdi o test parasıyla neler alırım bacım yaa kutlayalım tabiii sana bişi söliim mi bende çok hapşırıyom inanki hergün hapşırıyorumdutr bi kaç kezz aaaaaaaaaa ne güzel yaa tüm belirtiler mevcut bizdeeee :meri::meri::meri:
ayyyyyy sorma kızz ben şimdi o test parasıyla neler alırım bacım yaa kutlayalım tabiii sana bişi söliim mi bende çok hapşırıyom inanki hergün hapşırıyorumdutr bi kaç kezz aaaaaaaaaa ne güzel yaa tüm belirtiler mevcut bizdeeee :meri::meri::meri:
çok şükür canım...
bal tarçın çörek otunu yediğin ay mı hamile kaldın yoksa bir kaç aydır yiyormuydun....
bende bu ay yedimde.....
benim adetede 6 gün var karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi.....
canım aslında ben butun bunları bu ay yaptım ama hamılelık tarıhım 1 bucuk ayı bulmus ya da gecmıs tam tespıt olunamadı bebek buyumusgecen aydan da cok az yemıstım bal tarcın corek otu ve ıncır kürü.ama bu ay daha fazla ıncır suyu ıctım 21 gun boyunca ben ıncır suyunun fayda ettıgını dusnuyorum ama tabıkı en buyuk yardımcım Allahım.YÜCE RABBİM iizn verdi bebegıme hamıle kaldım adet olmadan once yaklasık 15 gun karın agrısı yasadım kısa surelı.adet gunlerıme yakın yuksek ateş oldu bacaklarım agrıdı