yok ya sen insanı delirtirsin çatlatırsın patlatırsın..yaparsın işte bişey...yapsana şu testi kızzz oha yani bugün kesin çıkar hadi yaaaa bu kadar gecikmez zatennn hadiiiii
yaaa canım benim bende kuduruyorum ama bugün yapttığımda tekrar negatif çıkarsa ölürüm ve aklımda soru işareti kalır acaba sabah yapsaymıdım diye...olmazsam yarın sabah yapıcam
yaaaa gülüm bide regl ağrıları demeyeyimde regl sancılarım var 1 2 dk çok müthiş sancım oluyo kesin regl oluyorum diyorum ama 2 dk sonra herşey düzeliyo sende nasıl olmuştu
iyiiim canımm..olmaz olurmu başladı bulantılarımmm hatta aşerme bile başladı diyebilirimm iki gün önce canım balık çekti bide çilekk...şimdide enginar..sevmediğim şeyleri yemeye başladım..ama canımın çektiği şeylerii yiyebiliyorumm yoksaa midem hiçbişey almamaya başladıı yaaa..sen nasılsın cadımmm
aslıcım canım...
seninde adete 10 gün kala filan karın ağrıların olmuşmuydu..
ama şiddetli değil.....
batma şeklindede değil...
böyle kasıkların oynuyormuş gibi...
karnının alt kısmı.....
en son wc ye 11 buçukta gittim yapsammı heee ne dersin
bendeki sancılarda tam öyle 2 dk sürüyo ama canımdan can gidiyo sanki
4 saatlik bekleme yeterli olurmu sence ama su içtim az önce yemek yedik napiiim gıııı
LALEZAR
sana bir iki şey sorucam..sende de hipoglisemi vardı di mi..kilon nasıl bi de fazlan var mı..çok mu?? bir de aşılama esnasında yumurta uyarımı sonucunda kaç yumurta gelişmişdi hatırlıyo musun?? rahim kalınlığından bahsetmişler miydi..çok oldu biliyorum🙂
Hayır canım bende hipoglisemi yok, fazlam var evet valla tam rejime başlamıştım işte 15 gündür 3 kg falan vermiştim, aşılama esnasında 3-4 yumurta gelişti ama iki tanesi yeterli büyüklükte idi, rahim kalın demişlerdi eve..
yaaa canım benim bende kuduruyorum ama bugün yapttığımda tekrar negatif çıkarsa ölürüm ve aklımda soru işareti kalır acaba sabah yapsaymıdım diye...olmazsam yarın sabah yapıcam
yaaaa gülüm bide regl ağrıları demeyeyimde regl sancılarım var 1 2 dk çok müthiş sancım oluyo kesin regl oluyorum diyorum ama 2 dk sonra herşey düzeliyo sende nasıl olmuştu
benimde akıntım vardı beyaz uzarmış gibi..bide kasık batmalarım ağrı gibiydi 1-2 dakka sürmüyodu bile sonra hemen geçiyodu..bide hiç bel ağrım yoktu yada göğüs şişliği filan sadece akıntı ve kasık batması yaşadım..
aslıcım canım...
seninde adete 10 gün kala filan karın ağrıların olmuşmuydu..
ama şiddetli değil.....
batma şeklindede değil...
böyle kasıkların oynuyormuş gibi...
karnının alt kısmı.....
iyiyimm canım sen nasılsınnn
adetime 10 gün kala bilmemki sadece akıntım kesilmemişti.. ama batmalarım başlamıştı uyurkeen dönerken batıyodu sonra hemen geçiyodu çekilme gibiydi canımm
en son wc ye 11 buçukta gittim yapsammı heee ne dersin
bendeki sancılarda tam öyle 2 dk sürüyo ama canımdan can gidiyo sanki
4 saatlik bekleme yeterli olurmu sence ama su içtim az önce yemek yedik napiiim gıııı
izgil85 .......................... 30 Nisan mimoza çiçeği..................1 Mayıs
:hıms:Bekleyen Arkadaşlarımızın Listesi:hıms:
duygum_06.................... 5 Mayıs azade..............................6 Mayıs tweety8378......................7 Mayıs Ayşegülll ........................ 8 Mayıs gülyüzlüm........................8 Mayıs Desen .............................. 9 Mayıs gül melek.........................10 Mayıs pembedüş..........................12 mayıs lara...............................14 Mayıs sabırsızım ..................... 14 Mayıs nisa27.............................15 Mayıs Japonica ...................... 15 Mayıs Tatlı cadım ...................... 16 Mayıs dileğimm ...................... 16 Mayıs Queeny..........................16 Mayıs dentnurse......................20 Mayıs Nur85 .......................... 20 Mayıs sevgi55..........................20 Mayıs Sevilay76........................25Mayıs Ayyüzlü...........................30Mayıs
2009 ANNE ADAYLARI zeynepsuvekaan ...................... 22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrr) eboş ..................................... 22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrr) Vahide-m ............................... eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrr) @ Şk_meleĞ !.........................11 Ekim (ekim anne adayı süperrrrrrr) Eysan ................................. 24ekim (ekim anneadayı süperrrrrrr ) arzu85 .............................. 13 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) dila2 ................................ 18 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Özzlemm .......................... 22 Kasım (kasım anne adayı süperrrrrr ) Sultan ............................... 26 Kasım(kasım anne adayı süperrrrrr ) askısı ................................. Kasım ( kasım Anne adayı süperrrrrrr) merve_16 ...............................Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi ..........................14 Aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
2010 ANNE ADAYLARI ebruaker ............................... 2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr) kelebeğim ............................. ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrrr) chatlak .................................. 11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) burcums ................................ 20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrrr) biza ......................................... 22 ocak(ocak anne adayı süperrrrr) umutsuz_reyhan ..................... 29ocak(ocak anne adayı süperrrrrrrrrr) Esila ........................................ocak (ocak anne adayı süperrrrrrrrr) niisam ................................... 7 Şubat (şubat anne adayı süperrrrrrr) selzeh ..................................... 20 şubat(şubat anne adayı süperrrr) Ruzgarim ................................4 Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrr) ayselalper................................ Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrr) yns_ysmn...............................Mart (mart anne adayı süperrrrrrrrrrrr) meryem214434...........................Mart(mart anne adayı süperrrrrrrrrr) mrs.m......................................6 Nisan(nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) pirenses.................................12 Nisan ????????????????????????? aslıgökçe ...............................27 Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) Lalezar....................................Nisan (<!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --><!-- google_ad_section_end --> nisan anne adayı süperrrrrrrrrr) Elaca.......................................Nisan (nisan anne adayı süperrrrrrrrr
eccecim canım hayırlısı olsunn üzülmee.benimde hamile kalmadan bir ay önce senin gibi reglim üç gün önce gelmiştiii..vardır elbet bir hayır...üzülme sakınn..çalışmalara devam ett