amiiiin gülüm inşallah tek dileğim bu zatensenin melişin geldi cnm allahın izniyle takma kafana hiç..🙂🙂 eminim ben senden zorla getircen yane kırmızıları🙂 sakın haa az daha dayan izgilim..:😀 nese cnm benim 1 saatlik işim var halledip geliom.
yaaa canım benim bende kuduruyorum ama bugün yapttığımda tekrar negatif çıkarsa ölürüm ve aklımda soru işareti kalır acaba sabah yapsaymıdım diye...olmazsam yarın sabah yapıcamyok ya sen insanı delirtirsin çatlatırsın patlatırsın..yaparsın işte bişey...yapsana şu testi kızzz oha yani bugün kesin çıkar hadi yaaaa bu kadar gecikmez zatennn hadiiiii
iyiiim canımm..olmaz olurmu başladı bulantılarımmm hatta aşerme bile başladı diyebilirimm iki gün önce canım balık çekti bide çilekk...şimdide enginar..sevmediğim şeyleri yemeye başladım..ama canımın çektiği şeylerii yiyebiliyorumm yoksaa midem hiçbişey almamaya başladıı yaaa..sen nasılsın cadımmmaslıııııııııııııııı gökceeeeeeeeeeeeeeeee nasılsın canım bebısımız nasıl varmı sendede bulantı falan?
bideee güzelim regl ağrısı sürekli bi ağrıdır.ama hamilelikte hafif batmalar olur sonra geçerr ara ara olur yani hadi izgilimm ya yap hadiii lütfennn
en son wc ye 11 buçukta gittim yapsammı heee ne dersinbideee güzelim regl ağrısı sürekli bi ağrıdır.ama hamilelikte hafif batmalar olur sonra geçerr ara ara olur yani hadi izgilimm ya yap hadiii lütfennn
LALEZAR
sana bir iki şey sorucam..sende de hipoglisemi vardı di mi..kilon nasıl bi de fazlan var mı..çok mu?? bir de aşılama esnasında yumurta uyarımı sonucunda kaç yumurta gelişmişdi hatırlıyo musun?? rahim kalınlığından bahsetmişler miydi..çok oldu biliyorum🙂
benimde akıntım vardı beyaz uzarmış gibi..bide kasık batmalarım ağrı gibiydi 1-2 dakka sürmüyodu bile sonra hemen geçiyodu..bide hiç bel ağrım yoktu yada göğüs şişliği filan sadece akıntı ve kasık batması yaşadım..yaaa canım benim bende kuduruyorum ama bugün yapttığımda tekrar negatif çıkarsa ölürüm ve aklımda soru işareti kalır acaba sabah yapsaymıdım diye...olmazsam yarın sabah yapıcam
yaaaa gülüm bide regl ağrıları demeyeyimde regl sancılarım var 1 2 dk çok müthiş sancım oluyo kesin regl oluyorum diyorum ama 2 dk sonra herşey düzeliyo sende nasıl olmuştu
iyiyimm canım sen nasılsınnnaslıcım canım...
seninde adete 10 gün kala filan karın ağrıların olmuşmuydu..
ama şiddetli değil.....
batma şeklindede değil...
böyle kasıkların oynuyormuş gibi...
karnının alt kısmı.....
yaaa valla merak ediyorumm içimden bi ses hamilesin diyooo hadii hayırlısııı..yap ya çıkarrren son wc ye 11 buçukta gittim yapsammı heee ne dersin
bendeki sancılarda tam öyle 2 dk sürüyo ama canımdan can gidiyo sanki
4 saatlik bekleme yeterli olurmu sence ama su içtim az önce yemek yedik napiiim gıııı
eccecim canım hayırlısı olsunn üzülmee.benimde hamile kalmadan bir ay önce senin gibi reglim üç gün önce gelmiştiii..vardır elbet bir hayır...üzülme sakınn..çalışmalara devam ettkızlarr regli oldumm 3 gün erken geldi ilk defa oldu böle bişiufff bu ayda olmadı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?