Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

insallah ister istemez korktum korkulcak bisey yok dedi doktor hatta hafif tebessümle ins adet olmuycaksin dedi kesesi belli olmus dedi ama yinede kesin hamilesin diyemem dedi öyle iste
farklı bır durum olmus kadın olarak nasıl bır yapımız var yarabbım....tamam suan beklemeken baska yapacak bısey yok canan sen dıkkat et kendıne,kotu seyler dusunme tamam....

yazdim desencim iste doktor bebek olsada görünmez daha cok erken dedi ama sivisi olusmus yuvarlak duruyor öyle 4 gün var adetime bakalim hayirlisi bide yumurtlamissin dedi doktor

hayırlısı olsun tekrar tebrik ederim , erken olduğu için bebek görünmez doğru , tatlı cadının dediği gibi bir hafta bekleyip kan testi yaptır , değerlere göre tekrar görüşürsün doktorla...

hoşbulduk canımmmm okul fena değil ama yorucu tabi.... neyse az kaldı hayırlısıyla güzelce bitse iyi olacak yani 🙂
sen nasılsın bakalım günün az kaldıııııııı

iyiyim canım beklşiyorum ,yapabileceğim başka bişey yok maalesef, hafif ve seyrek kasık batmalarım var , belim bacaklarım ağrıyor , bi de ayaklarım üşüyor o kadar ....Bazen kesin hamileyim diyorum bazen de tamamen ümitsizliğe düşüyorum..

inşallahhhhh canımmm.. sen nasılsın evde misin tatlım 🙂
evetttttttttttt canım evdeyım cuma sondu ıste....rahatladım suan ınan bır gunde kendıme geldım megerse iş benı nekadar yormus ve psıkolojımı bozmus gercı olaylardan dolayı ben gerılmıstım ısabetlı bır karar almısım bakalım ıyı bır fırsat cıkarsa baslrım tekrar suan okula yogunluk verıcem ınsallah mutluyum huzurluyum canım....

merhaba güzellerim benim özledim sizi

merhabaaaa hoşgeldin canım nasılsın

inşallahhhh hayırlı bir bekleyiştir inşallah meleğin gelmiştir canımmmm. belirtilerin çok güzel. canım zaten kendine 2 açık kapı bırakmalısın, çünkü tek tarafa yönelirsin üzülebilirsin.
içimden meleğin geldi diyorum ama bilmiyorum, ümitlendirmek yanlış olur. hayırlısı canımmm

merhaba güzellerim benim özledim sizi

dedim ben sana dediiim , sen bu rahatlamayla bu ay hamiş olursun tatlı cadım benimmmm, darısı başıma inşaallah ben de bi kurtulsam şu iş hayatından çoook rahatlayacağımmm