cok şıklar ama yanı hamılelık almama konusnda bende kararlıyım hanı olurda bı ozel gun olur ozaman şık bısey olabılır ama hos pantolonlar ve bluzlar var spor hemde bayılıyorum valla gordukce🙂
ınsallah canım tabı hamıle kalınca bıtmıyokı sıkıntılar.....allahım saglıklı bır gebelık gecırmenı nasıp etsın ınsallah sonrada saglıkla sorunsuz kucagına almayı ınsallahhhh
benim görümcem (sanırım 4. ay falandı) bir pantalon aldı ve onunla hamileliğini tamamladı.
çok ta masrafa gerek yok aslında. şimdi ki kıyafetler çok pratik ve ekonomik gördüğüm kadarıyla.
hamile kaldım mı stresi
keseyi görebilecek miyim stresi
tarama testleri falan derken bütün süreç stres dolu valla.
Allah yardımcısı olsun tüm bayanları.
mrs m.....canım gorusuruz kendını yorma dıkkat et dualarında benıde unutma kuzuma da ıyı bak tamammı?
sabırsızım....sabırsızlanma...gunun gelsın bakalım ınsalah guzel haberler duyarız....
kızlar ben cıkıyorum hoscakalın....
mrs m.....canım gorusuruz kendını yorma dıkkat et dualarında benıde unutma kuzuma da ıyı bak tamammı?
sabırsızım....sabırsızlanma...gunun gelsın bakalım ınsalah guzel haberler duyarız....
kızlar ben cıkıyorum hoscakalın....
ayyy inşallah canım yaaa🙂
kızlar benim de çıkma vaktim gelmiş. toparlanmam lazım.
yarın izgilden güzel haberler almak ümidiyle, hoşçakalın...
öptüm hepinizi kocaman.
görüşürüz tatlımmmm tamam canım, her zaman dualarımdasın. sen de kendine iyi bak, evde bol bol keyif yap oh ohhh 🙂
hamiş meleğim beni de unutma🙂
dualarını eksik etme bizden.
öptüm seni ve yiğenimi🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?