gerçektenmi cnaım yaaa nasıl mutlu ettin beni anlatamam Allah razı olsun cnm inş RABBİM hissettirmiştir sana.sen nasılsın cnm tatilden döndün ii geçmiş çok güel inş meleklerimizin gelmesi çok ykalşmıştır cnm beklenmeyen tarihin ne zman listede yoksun sen ben yaısı bekliyorum buay benm içn çok özel inşş hediyemi gönderri Allahımcanım benim içime öyle doğru inş bebeğin seninledir dualarım hepinizle
kasıklarımda ağrı var cnm bilmiyorum ama öyle fazla değil regl sancısı gibide değil ama hafifi ağrı var okadar bnm gögüslerde falan hiç bi değişiklik yok ona üzülüyorum ama herkeste gögüsler değişcek die bi durumda yok sende ne var ne yokağrın falan varmı tatlım
varrrrrrrrrrrr hoşgeldin cnmmmmeraba ben geldimm ama kimse yok galibaaaaaaaaaaaaa varmıııı?
varrrrrrrrrrrr hoşgeldin cnmmm
ben burdayımmmmmmm
bilmiyorum cnm ya biraz tuhafım adet olcakmışım gibi sancım nour buay gelmiş olsa meleklerimizz öyle çok istiyorumkii yoruldum sanki ayşegüll Rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermez biiyorum ama ne biliim canım sıkılıyoooannaaaaaa kurabiyem burdaymşşş bende kimse yok diye eskileri okuyodumm güzelim nasılsınnnn bakimmm
bilmiyorum cnm ya biraz tuhafım adet olcakmışım gibi sancım nour buay gelmiş olsa meleklerimizz öyle çok istiyorumkii yoruldum sanki ayşegüll Rabbim kuluna çekemeyeceği yükü vermez biiyorum ama ne biliim canım sıkılıyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?