canım devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir tabiii..ağrın falan var mı normal reglde olduğu gibi..inşallah yerleşme kanamasıdırgünaydın canım...
iyisindir umarım ..
bende incir suyu yerine soğan suyu yaptım geri kalanı bende de aynı...
adetime 2-3 gün kaldı....
ama bu sabah lekelenmem oldu iç çamaşırıma bile çıkmamıştı...
tuvalet kağıdına bulaştı.....
çook çoook açık sütlü kahverenginde acaba adet mi bu yoksa yerleşme kanaması mı....
sağolun canlarım..hayırlısı..hepimize nasip olur inşallah en kısa zamanda..
kızlar merhaba
merak eden canımmm arkadaşlarım için yazıyorum..
dün yeni doktoruma gittim biliyosunuz..
çatlamaya hazır 2 adet yumurtam vardı..ve rahim kalınlığı çok iyiydi..bu ay herşey çok müsait görünüyo hamile kalma olasılığınız yüksek dedi..ve aşılama yapmak istemedi kendi haline bırakalım dedi..
ancak..
eğer hamile kalmazsanız önümüzdeki ay rahim filmi ve sonraki ay hemen tüp bebek dedi..
size aşılama yapılması hiç anlamlı değil dedi..
boşuna vakit kaybı gereksiz stres ve maddi kayıp dedi..
10 gün boyunca günaşırı ilişki dedi.
işte böyle kızlar..
[sıze=5]ya bişey soracağım kızlar bu yerleşme kanaması herkesde olurmu ve olursa eğer ne kadar sürer?[/sıze]
şehnazım selam ...canım cok guzel haber bunlar bence cok olumlu seyler soylemıs doktorun....umut dolu konusmus cok guzel calısmalara basla canım hemen ben ınanıyorum olacak bu ay ınsallah.....sen stres yapma yeter tatlım....cok sevındım olumlu bır haber.....kızlar merhaba
merak eden canımmm arkadaşlarım için yazıyorum..
dün yeni doktoruma gittim biliyosunuz..
çatlamaya hazır 2 adet yumurtam vardı..ve rahim kalınlığı çok iyiydi..bu ay herşey çok müsait görünüyo hamile kalma olasılığınız yüksek dedi..ve aşılama yapmak istemedi kendi haline bırakalım dedi..
ancak..
eğer hamile kalmazsanız önümüzdeki ay rahim filmi ve sonraki ay hemen tüp bebek dedi..
size aşılama yapılması hiç anlamlı değil dedi..
boşuna vakit kaybı gereksiz stres ve maddi kayıp dedi..
10 gün boyunca günaşırı ilişki dedi.
işte böyle kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?