lalezarım heyecanını anlayabılıyorum garıp bır duygu degıl mı ben testımı yaptıgım gun hemen doktora gıttım kesınlık kaznsın dıye.umarım senınkıde pozıtıf cıkar her şey yolunda gıder
canım benım ınsallah mercımegıde gorursun benı ultrasyona da aldı mınıcık bır şeydı haftaya da kalp atıslarını duyucaz ınsallahBende dr gittim kanda çıktı ama ben mercimeği görmeden inanamıyorum, bi görsem rahatlıycam
bayadır girmedim siteye biçok kişi transfer olmuş hamişler bölümüne aslıgökçe elaca canan izgil tebrik ederim kızlar rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin dikkat edin kendinize bebişlere iyi bakın
Ayyyy canım deli kızımmmmmmm, çooooooooook ama inan çokkkkkk sevindim, Allahım sağlıcakla kucağına aldırsın inşallah
kızlar selam nasıl herkez lara nasılsın bebeğim hemen öyle bir baktım cıkıcam izgilll hamileymiş hayırlısı olsun
yasasin iste yaaa biliyodum ben rabbime binlerce kez sukurler olsun izgilimmmm seni cokkk seviyorumm deli dolu arkadasimmmm
Tebrik ederimmmm izgilllllllll
oleyyyyy ben sana demedimmi kıssssssssss hamişsin sen diye dünden içim deki ses beni deli etti ilgiz hamile ilgiz hamile idyeeeeeçok sevindim gözümü kapatyorumm seni hamiş görüyorummm gebelik testi gibi kadınm yawww:meri::meri::meri::meçhul::meçhul::meçhul::meçhul: :tasu:
cnm cok sevindim inş hayırlısıyla kucagına alırsın bebişini inş benimde bebişim olur dediğin şeyleri deneyecem bu sefer
canımmmmmmmmmmmmm cooooooooooooooook sevındım ıcım tıtredı okuyuncaaaaaaaa gercekten allahım sorunsuz bır gebelık nasıp etsın veeeeeee saglıkla kucagına almayı ınsallahhhhhhhhhhhhhh cok sevındım anlatammammm
canıııııımmmm
tebrik ederim kuşum....
sabrettin sonunda kavuştun meleğine.....
seni canı gönülden kutluyorum.....
darısı başıma inşallah.....
canlarım benim....Allah hepinizden razı olsun[sıze=5]çooooook sevindim arkadaşım[/sıze]
[sıze=5][/sıze]
[sıze=5]allah sağlıcakla bir hamilelik nur topu gibi bir bebek versin[/sıze]
sağol canıııım amiiiin inşaallaaaaaah darısı tez vakitte sizlerin başınaizgil lalezar aslıgökçe elaca tebrikler allah tamamına erdirsin inş🙂🙂 darısı tüm bekleyenlerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?