benımkı düzenlıydı canım inşallah hamıle kalırsınkızlar yaa adet düzensizleşince rahim kendini gebeliğe mi hazırlıyor muş sitenin birinde okudum çogu kişide onaylıyor..? varmı bizim aramızda böle olanlar.?( benimki düzensizleşti ya bu ay hemen bi pay cıkardım kendime😀)
selamlar....
benımkı düzenlıydı canım inşallah hamıle kalırsın
canım sana sölemiştim ama okumadın heralde..benimde hamile olmadan bir ay önce reglim üç gün önce gelmişti senin gibiikızlar yaa adet düzensizleşince rahim kendini gebeliğe mi hazırlıyor muş sitenin birinde okudum çogu kişide onaylıyor..? varmı bizim aramızda böle olanlar.?( benimki düzensizleşti ya bu ay hemen bi pay cıkardım kendime😀)
aminnnn cnm inş bebişim vardır dualrın için cok tşk ederim
ayseguullum ıyıyım bıraz halsızlık uyku halı ara sıra bacaklarımda agrı onun dısında ıyıyım şimdilik ıyı gıdıyor.Allahım ayseguullume de ver tatlı bır bebek tez zamnda hayırlısıyla
Sağol canım benim inan bende hala şoktayım, bu akşam dr gidicez saat 5 de akşama gelişmeleri yazarım inşallah herşey yolundadır ve kimyasal falan değildir,
Allahım sanada en kısa sürede versin bebeğini, tekrar sağol canım benim
canlarım benim....Allah hepinizden razı olsun
şuanki sevincimde dualarınızın payı çoook büyük
tekrar tekrar teşekkür ederim
Rabbim en kısa zamanda sizede yaşatsın bu duyguyu....
canım sana sölemiştim ama okumadın heralde..benimde hamile olmadan bir ay önce reglim üç gün önce gelmişti senin gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?