kalırsım cnm bu kadar sitres yapma kendine ben 2 senedir istiyorum rabbim bu güne nasip etmiş bebişimi.2 aydır kafaya takmıyorum ne zaman olursa olsun dedim şükür meyvesini aldım darısı sana ve isteyen herkeze nasip etsinben ne zaman hamile kalacağım acaba🙂
mimozaciceği hayırlı olsun canım tebrik ediyorum çok sevindim allahım tamamını erdirsin..kalırsım cnm bu kadar sitres yapma kendine ben 2 senedir istiyorum rabbim bu güne nasip etmiş bebişimi.2 aydır kafaya takmıyorum ne zaman olursa olsun dedim şükür meyvesini aldım darısı sana ve isteyen herkeze nasip etsin
çok sevindim gözünüz aydınkalırsım cnm bu kadar sitres yapma kendine ben 2 senedir istiyorum rabbim bu güne nasip etmiş bebişimi.2 aydır kafaya takmıyorum ne zaman olursa olsun dedim şükür meyvesini aldım darısı sana ve isteyen herkeze nasip etsin
allah analı babalı büyütsün cnm hayırlısıyla kucagına alırsın inş pembeler giydireceksin ne güzellsaol canım darısı sana inşallah en kısa zamanda sende hamiş oluısun evet canım kesinlikle haketti bunu 🙂 bende uzun zaman bekledim allahım kimseyi aratmasın evet cinsiyetimiz belli cnm kızım olcak inşallah 🙂
sagol cnm tşkler allah herkeze versin aratmasın bütün dualarım anne olmak isteyenlereçok sevindim gözünüz aydın
canim,oncelikle tebrik ederim,RABBIM kucagina alip doya doya oksayacagin gunleri de gosetersin insallah.bi sey soruca canim,kafaya takmiyorum,dedin,nasil yapiyorsun bunu,guya ben de oyle yapmaya calistim bu ay ama tam kafadan atamiyorum,bi bakmisim ovulyasyon takip yapiyorum.kalırsım cnm bu kadar sitres yapma kendine ben 2 senedir istiyorum rabbim bu güne nasip etmiş bebişimi.2 aydır kafaya takmıyorum ne zaman olursa olsun dedim şükür meyvesini aldım darısı sana ve isteyen herkeze nasip etsin
amin canimsagol cnm tşkler allah herkeze versin aratmasın bütün dualarım anne olmak isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?