adetin 2. günü iğne başladı senin iğnelerin ne zaman biterse o zaman yapılır.kaçtanede cevap verirse yumurtaların o kadar çabuk yapılır.ben bir süre olmayacağım.şansın bahtın açık olsun canım.
ilk sizinle paylaşıcam garaböcük inşallah yükselir dua et benim için bitanem.. bu arada söylemeden duramıycam papatyagül hamileyim diyenleri anlamıyorum demiş. şimdi sorarım ona oda buraya birgün bende hamileyim demek için burada değilmi..kii Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ama burada bütün olmak zorundayız hamile kalanlarda yazmalı ki ortamın havası değişsin ondan tüyolar alalım ... garaböcük öptüm seni balımmm
ilk sizinle paylaşıcam garaböcük inşallah yükselir dua et benim için bitanem.. bu arada söylemeden duramıycam papatyagül hamileyim diyenleri anlamıyorum demiş. şimdi sorarım ona oda buraya birgün bende hamileyim demek için burada değilmi..kii Rabbim en kısa zamanda nasip etsin ama burada bütün olmak zorundayız hamile kalanlarda yazmalı ki ortamın havası değişsin ondan tüyolar alalım ... garaböcük öptüm seni balımmm
Canancim
biraz yanlis anlasildi galiba
Papatya sadece 2 ay deneyip hamile kalamadim diyenleri anlamiyor. sabirsiz anneadaylarini anlamiyor.
bende katiliyorum mesela 2 ay 3 ay deniyorlar ve olmayinca hemen karamsarliga boguluyorlar. Yazik aslinda (kimse alinmasin) ve 10 sene 7 sene cocuk hasretinla yananlarin yaninda 2 aydir deniyorum yine ayni negatif sonucu alcam diye korkuyorum denildigi zaman uzun zamandir bekleyenlerin cok gücüne agirina gidiyor.
tabiki 2 ay deneyende üzülüyodur hemde delicesine üzülüyordur.
kimse burada gergin ortam yaratmak istemdi arkadaslar burada birbirimize sabir ögretmeye umut vermeye ve destek olmaya ve destek almaya buradayiz degilmi
birbirimizin tecrübelerinden faydalanmak ve tecrübeleri paylasmak icin buradayiz yani lütfen bu konuyu fazla uzatmadan ve fazla germeden kapatalim derim
öpüldünüz
garaböcüğüm evet haklısın anlayarak okumamışım papatyanın yazısını tekrar okudum bende hak verdim doğru söylemiş ...hepiniz için dua ediyorum hafta sonu eyüp sultana gidicem kısmetse ..
Tüp bebek merkezinden bir kez ağzım yandı, tüp bebek yapıyorlardı ilk muayende. Eşimin değerlerini sıfırlamışlar. O yüzden özele gittim, doktoruma güvendim. Biz de doktor değerlr normal, sperm değerinden dolayı zaman alır diyor. Ben aceleci davranıyorum 33 oldum diye. O yüzden iğneli olarak aşılamaya geçiyorum. Fiyatı tam bilmiyorum ama doktor 250 alcakmış, 150 tahlillermiş. İğne hap yada normal yumurtaya olmasına göre ilaç parası değişiyor. Ben yumurtladığım ve çatladığı için direk aşılama yapabiliriz dedi. İğneliye daha garanti dedi. Ben de tamam dedim, sekretere sordum, düşük doz verilir o da 400 gibi tutar dedi. Bir de muayene parası verirsem 150. Bire yaklaşmış olcak benim ki. Bu arada Antalyadayım ben. Sende mi aşılamaya karar verdin hayatım.
hayırlısı canım inşallah tutar bende bu ay da kalamazsam asılama yaptırıcam bende özel hastaneye gidiyorum da doktorum tüp bebek merkezınde daha iyi sonuç alırsın demiştide o yüzden sordum canım ben kayseriliyim burdada hersey dahil 225 tl demişdi inşallah hepimiz için hayırlısı olur canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?