çooookkkkkk teşekkür ederimmmmmm aminnnn 🙂 Ramazan bereketiyle gelir demişti bir arkadaşım gerçekten de öyleymiş. Allah ım mübarek ramazan ayında bebiş isteyenlerin yüzünü güldürsün inş
merhaba arkadaşlar.benimde adetime 11 gün var.ve bugünler geçmiyor🙂🙂🙂🙂keşke hemen ilişkiden sonra gebe olup olmadığımızı öğrenebilsek🙂🙂ne kadar güzel olurdu🙂
yupppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hamile değilim.. sonuç negatifff 🙂 allah isteyen herkese versin hayırlısıyla ama bana 4-5 sene sonra inş.... ve aklınızda bulunsun diye söylüyorum hamileyken diğer bebişinizi ilk 2-3 ay emzirebiliyormuşsunuz arkadaşlar bilginiz olsun. hadi bakalım allah hayırlısıyla isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inş... bol şanslar hepinize 🙂
yaşasıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmmmm Allah herkese nasip etsin inşallahhh
tahmini doğum 20 nisan Allah ım tamamına erdirir inşallah :kutla:
slm eyess,ben 3 ay boyunca klomen tedavisi gördüm,,doktorum eğer hamile kalırsam ikiz ya da üçüz olma ihtimali olduğunu söylemişti..hoş ben hamile kalamadım o süre zarfında sonra haziran ayında hsg çektirdim çok şükür temiz çıktı sonuçlar,,genellikle,klomeni 3 aydan sonra devam ettirmiyorlar eğer tutmamışsa...ben en son işte hsg çektirmiştim, hsg çelikdikten 6 ay sonra gebelik olasığı artıyormuş, adet günümden 2 gün geçti, ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye , biraz daha bekleyeceğim...klomenin yan etkisi olmadı bende, ama iğne falan vurulmadım ,doktorum yapmadı nedenini bilmiyorum,,,gebelik oranı konusunda pek bilgim yok ama bende ilaçla olmadı umarım sende tutar birşeyler,,,sağlıkla kal...