Canım sıkma canını. İnşallah bu bekleyişin neticesini alacaksın. Bu zamanı kendine yaşayacağını düşün. Hamile kalınca bir anlamda hayat duruyor. Her şeyi bebeğe göre planlamak durumunda olacaksın. Yemen, içmen, gezmen...
cnm evet bende kansızlık da varr o zaman folik asitii kan tahlillerinden sonra mı başlayım bide benim eşimde varikosel çıktıı ondan bebegimiz olmuyomuşş ilaçlı tedaviye başlattılar umarımm düzelir klomen felan verdilerr açıkçası biraz moralim bozuldu ama rabbimin bildiği bişe vardırr buda bizim sınavımız ne yapalımm hayırlısı ne ise o olsunn sizin gibi hamişlerden dua bekliyorumm rabbimm sizlerinde yüzünü hep güldürsünn kucagınıza almayı nasip etsin inşallah vatana millete size hayırlı evlatlar olurlarrr aminn 🙂))Folic plus ise kullandığın ilaç 3 tane. Ama ben 6 ay falan önce içmişimdir. Anca hamiş kaldık. Aslında 3 ay öncesi yeterli . Bir de ben bilmeden tek içmiştim. Kansızlık varsa ki test yaptır derim. Demir ilacı da kullanırsın. Doktora git bence bunun için. Benimki tespit edilip 2 ay demir ilacı kullanmıştım. Onun sayesinde sorun yaşamadım. Kullandığın ilaç folbiol se folik asit ilacı günde bi tane yeterli. Doktorum bana onu başlatmıştı. Zayıf hamile kalmak iyi. Ben yapamadım sıkıntı yaratıyor. Formunu korumak için en azından her gün 1 saat yürü derim. Bol su iç.
tatlımm kendine gell öle düşünme biz çok seviniyozz böle şeyleri duyunca sayenizde birazda olsa içimizde umut beliriyoo inşallah bizde sizee hamişiz diyee mesajlar atacakk mutlulugumuzu birbirimizle paylaşmassak kimle paylaşacak bizi en iyi anlayan yine bizlerizz ondan tatlımm hiç sıkma tatlı canını sen yegenimize iyi bakkk tatlı merhametli bir anne ol iyi bir evlat yetistir o bize yeter gülümm seni seviyozz kısssssssscanım inan söylerken bile çok üzülüyorum.sanki sizlere nispet yapıyormuşum gibi geliyor.inan ki suan ağlayarak yazıyorum..rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün.inş en kısa zamanda melekleriniz gelir canımm. 🙁
cnm takma hayırlısı yaa vardır bundada bir hayır sen saglıgına sıhhatine dikkat et kendine iyi bak kii en kısa bebişlerimiz bize gelsinn ben artık takmıyomm çünkü dr bizede olur ama zaman dedii o zzamanı sabırsızlıkla bekliyomm ama herşeiynn en iyiysini en dogrusunu rabbimm bizede beklemek düşüyoo napalımm demi ama....Kizlar dun doktora gittim hamile degilim🙁 bakteri kapmisim ilac verdi birde ameliyattan sonra adet olman 3-6 ay surer dedi kendiliginden adet olmani beklicez dedi ama yinede 3 ay sonra gelmemi istedi..oyle iste olsun napalim gelsinde ben beklerim..
niye öyle düşünüyosun canm herşeyin wakti we zamanı war senin hamileliğin bu ay kısmetmiş olmuş bizimkininde bigünü war elbet hiç canını sıkma hamilelerin duası kabul olurmuş sen dua et bizlere bol bol tatlım 🙂canım inan söylerken bile çok üzülüyorum.sanki sizlere nispet yapıyormuşum gibi geliyor.inan ki suan ağlayarak yazıyorum..rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün.inş en kısa zamanda melekleriniz gelir canımm. 🙁
illa bu ay olcak diye bişey yok tatlım oolcak elbet tutcak sen doktorun dediğini yap we sabret sabır herşeyin başı sen kendine dikkat et yeter 🙂Kizlar dun doktora gittim hamile degilim🙁 bakteri kapmisim ilac verdi birde ameliyattan sonra adet olman 3-6 ay surer dedi kendiliginden adet olmani beklicez dedi ama yinede 3 ay sonra gelmemi istedi..oyle iste olsun napalim gelsinde ben beklerim..
inşallah o zman en kısa zamanda gelir cnm gerçii hayırlısı diyelimm ama bana vakitt dahaaa çokmuşş drr çok zaman çokkk dediiilla bu ay olcak diye bişey yok tatlım oolcak elbet tutcak sen doktorun dediğini yap we sabret sabır herşeyin başı sen kendine dikkat et yeter 🙂
Kizlar dun doktora gittim hamile degilim🙁 bakteri kapmisim ilac verdi birde ameliyattan sonra adet olman 3-6 ay surer dedi kendiliginden adet olmani beklicez dedi ama yinede 3 ay sonra gelmemi istedi..oyle iste olsun napalim gelsinde ben beklerim..
daha yaşımız genç caanm olur elbet herşeyin wakti zamanı war olur elbet hayırlısı olsn tabiki herşeyin 🙂inşallah o zman en kısa zamanda gelir cnm gerçii hayırlısı diyelimm ama bana vakitt dahaaa çokmuşş drr çok zaman çokkk dedii
🙁((
cnm evet bende kansızlık da varr o zaman folik asitii kan tahlillerinden sonra mı başlayım bide benim eşimde varikosel çıktıı ondan bebegimiz olmuyomuşş ilaçlı tedaviye başlattılar umarımm düzelir klomen felan verdilerr açıkçası biraz moralim bozuldu ama rabbimin bildiği bişe vardırr buda bizim sınavımız ne yapalımm hayırlısı ne ise o olsunn sizin gibi hamişlerden dua bekliyorumm rabbimm sizlerinde yüzünü hep güldürsünn kucagınıza almayı nasip etsin inşallah vatana millete size hayırlı evlatlar olurlarrr aminn 🙂))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?