Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım bence belirtilere takılma, eğer günün geçtiyse test yap bence.
Bazıları beklemeyi yeğler ama ben negatifse bile biran önce öğrenme taraftarıyım...
ben günümden emin değilim. defalarca test yaptım. testi yaparken heycanlanmak. negatifi görünce inanmamak. defalarca gidip kontrol etmek hatta çöpe attıktan sonra bile alıp kontrol etmek vs. o yüzden bi daha kolay kolay test yapmam. bakalım.

canım en iyisi sabırlı olup biraz daha beklemek.. inşallah güzel haberlerini alırız..

inş canım ya evlilik yıldönümüzde istedim eşime süpriz yapmayı olmadı eşimin doğum gününde istedim olmadı. 6 mayıs benim doğum günüm belki bebeğim bana süpriz yapar. zaten o zamana kadar belli olur ya hasta olurum ya da evli mutlu çocuklu olurum inş

kızlar bende hala adet olmadım yarın doktora gidicem 3 ihtimal var ya yine kist oluştu(inşallah öğle değildir)ya kullandığım ilaçlar denge mi alt üst ettiyada en sevdiğim ihtimal hamileyimbakalım ne olacak değerim yükselecek mi çok merak ediyorum gelince size haber veririm🙂

inşallah öyle olursun canım benimde 1 mayıs doğum günüm bende hayatımın en özel hediyesini diliyorum rabbimden