Mevlana Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.612 Zehracim sende cok hossun masallah ay bizim sitede ne guzellikler gizliymis 🙂
Mevlana Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.613 Pinarcim ayarlara gir sonra sag tarafta avatari degistir var ordan koyabilirsin
bitanesi Hamiş Melek 4 Mayıs 2012 #62.614 sağol canım. evet gerçekten tüm melekelr çok güzel bide bebişlerimiz gelse
bitanesi Hamiş Melek 4 Mayıs 2012 #62.615 Mevlana' Alıntı: Cnm uzulme ya bencede ilk idrarinla yapmaliydin cunki gun boyu aldigin sivilar yuzunden hcg degeri incelir ve belli olmayabilir istersen yarin bide ilk idrarinla dene esinede bozulma endisesini belli etmeemek icin yapmistir oyle Genişletmek için tıkla ... eşime sorsam belki de hatırlamaz uykudan uyandırdım çünkü.
Mevlana' Alıntı: Cnm uzulme ya bencede ilk idrarinla yapmaliydin cunki gun boyu aldigin sivilar yuzunden hcg degeri incelir ve belli olmayabilir istersen yarin bide ilk idrarinla dene esinede bozulma endisesini belli etmeemek icin yapmistir oyle Genişletmek için tıkla ... eşime sorsam belki de hatırlamaz uykudan uyandırdım çünkü.
bitanesi Hamiş Melek 4 Mayıs 2012 #62.616 ve en sevdğim resim yeni doğmuş bi bebeğin uyuması. buda amcaoğlunun oğlu.
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.617 yaaa off flash ımı bulsam atacamm daa flashımm yokk pazartesiyee söz ama okeyy canlarıımmmmm
gonca 16 Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.618 zehra gökce' Alıntı: bu da ben Genişletmek için tıkla ... ya zehrayı göremedim bağlantı kopmuştu ya offff 🙁
zehra gökce' Alıntı: bu da ben Genişletmek için tıkla ... ya zehrayı göremedim bağlantı kopmuştu ya offff 🙁
Mevlana Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.619 zehra gökce' Alıntı: ve en sevdğim resim yeni doğmuş bi bebeğin uyuması. buda amcaoğlunun oğlu. Genişletmek için tıkla ... Masallah allah nazardan korusun bebekler cok guzel ya hele kokulari tertemizler..rabbim bizlerede nasip etsin
zehra gökce' Alıntı: ve en sevdğim resim yeni doğmuş bi bebeğin uyuması. buda amcaoğlunun oğlu. Genişletmek için tıkla ... Masallah allah nazardan korusun bebekler cok guzel ya hele kokulari tertemizler..rabbim bizlerede nasip etsin
Mevlana Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.620 uğurlubebek' Alıntı: yaaa off flash ımı bulsam atacamm daa flashımm yokk pazartesiyee söz ama okeyy canlarıımmmmm Genişletmek için tıkla ... Tamam hadi bakalim pazartesiye koyarsin🙂
uğurlubebek' Alıntı: yaaa off flash ımı bulsam atacamm daa flashımm yokk pazartesiyee söz ama okeyy canlarıımmmmm Genişletmek için tıkla ... Tamam hadi bakalim pazartesiye koyarsin🙂