gonca 16 Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.632 zehracım sen kaç yaşındasın tatlım.resimde ufak gözüküyosun da.minyon duruyosun kuzum
sunflower Hamiş Melek 4 Mayıs 2012 #62.633 ya gonca ben seni göremedim,pınarı da göremedim 🙁( diğer kızlar hepiniz çok tatlısınız maşallah 🙂
bitanesi Hamiş Melek 4 Mayıs 2012 #62.634 gonca 16' Alıntı: zehracım sen kaç yaşındasın tatlım.resimde ufak gözüküyosun da.minyon duruyosun kuzum Genişletmek için tıkla ... 21 yaşındayım canım evet minyon tipliyim. o yüzden herkes 16 17 zannediyo
gonca 16' Alıntı: zehracım sen kaç yaşındasın tatlım.resimde ufak gözüküyosun da.minyon duruyosun kuzum Genişletmek için tıkla ... 21 yaşındayım canım evet minyon tipliyim. o yüzden herkes 16 17 zannediyo
gonca 16 Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.635 zehra gökce' Alıntı: 21 yaşındayım canım evet minyon tipliyim. o yüzden herkes 16 17 zannediyo Genişletmek için tıkla ... bak daha yaşında genç.taktığına deymez.elbet olacak bebişin ama sabırlı ol.bak ben napayım.27 yaşımda anne olucam ahey ahey 😀
zehra gökce' Alıntı: 21 yaşındayım canım evet minyon tipliyim. o yüzden herkes 16 17 zannediyo Genişletmek için tıkla ... bak daha yaşında genç.taktığına deymez.elbet olacak bebişin ama sabırlı ol.bak ben napayım.27 yaşımda anne olucam ahey ahey 😀
gonca 16 Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.636 sunflower' Alıntı: ya gonca ben seni göremedim,pınarı da göremedim 🙁( diğer kızlar hepiniz çok tatlısınız maşallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... bi ara yine koyarım canım resmimi 🙂 çok uğraştırıyo çünkü.hem şuan çok açım valla bişidüşünemiyorum.ayıptır söylemesi canım acayip patates salatası çekiyo.kocişim namazdan gelsinde yapayım bari
sunflower' Alıntı: ya gonca ben seni göremedim,pınarı da göremedim 🙁( diğer kızlar hepiniz çok tatlısınız maşallah 🙂 Genişletmek için tıkla ... bi ara yine koyarım canım resmimi 🙂 çok uğraştırıyo çünkü.hem şuan çok açım valla bişidüşünemiyorum.ayıptır söylemesi canım acayip patates salatası çekiyo.kocişim namazdan gelsinde yapayım bari
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.637 gonca 16' Alıntı: ayyy canım maşallah çok şekersin 🙂 bende kapalıyım canım.ALLAH nazardan saklasın kuşum.. Genişletmek için tıkla ... tatloşş sen kapalı mısınn bebegemm bizee gösterdiğinn resimm açıktıı ama ben kapalı halinii merakk ediyomm dogrusuuu bir günn onuda görürümm inşallahh
gonca 16' Alıntı: ayyy canım maşallah çok şekersin 🙂 bende kapalıyım canım.ALLAH nazardan saklasın kuşum.. Genişletmek için tıkla ... tatloşş sen kapalı mısınn bebegemm bizee gösterdiğinn resimm açıktıı ama ben kapalı halinii merakk ediyomm dogrusuuu bir günn onuda görürümm inşallahh
gonca 16 Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.638 uğurlubebek' Alıntı: tatloşş sen kapalı mısınn bebegemm bizee gösterdiğinn resimm açıktıı ama ben kapalı halinii merakk ediyomm dogrusuuu bir günn onuda görürümm inşallahh Genişletmek için tıkla ... evet canım o kapanmadan önceki halim.şimdide sadace örtülüyüm tatloşum.tabi koyarım resmimi bi ara sen iste meleğimmm 🙂
uğurlubebek' Alıntı: tatloşş sen kapalı mısınn bebegemm bizee gösterdiğinn resimm açıktıı ama ben kapalı halinii merakk ediyomm dogrusuuu bir günn onuda görürümm inşallahh Genişletmek için tıkla ... evet canım o kapanmadan önceki halim.şimdide sadace örtülüyüm tatloşum.tabi koyarım resmimi bi ara sen iste meleğimmm 🙂
Mevlana Daimi Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.639 uğurlubebek' Alıntı: tmmmm tatlımm elimdee olann buyduu bebegimm yaaa🙁 Genişletmek için tıkla ... Ben gormedim bidaha koy hadi
uğurlubebek' Alıntı: tmmmm tatlımm elimdee olann buyduu bebegimm yaaa🙁 Genişletmek için tıkla ... Ben gormedim bidaha koy hadi
U uğurlubebek Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2012 #62.640 Mevlana' Alıntı: Ben gormedim bidaha koy hadi Genişletmek için tıkla ... tmmm mevalanammm seni mii kıracamm bak şincikk cnmm
Mevlana' Alıntı: Ben gormedim bidaha koy hadi Genişletmek için tıkla ... tmmm mevalanammm seni mii kıracamm bak şincikk cnmm