Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar saçlarıma röfle yaptırıcam kafam dağılsın biraz. önceden platindi saçım sonra kendim çok boyadım. en son sarı üstüne kızıl boyadım aktı şu an karamel sarı tonlarında. kuaför röfle için önce kumral boyucam sonra röfle yapıcam dedi. bende diyorum ki kumrala kendim boyasam. çünkü kuaför hem boya hem röfle parası istiyo. karamel saçın üstüne açık kumral boyasam tutarmı

zehracım hiç üzülme hayatım daha zaten 21 yaşındasın şekerim bu ne acele 🙂 ben oldum 27 senin kadar kasmıyom valla 🙂 bencede kendin açık bir kumral boya 1 ay bekle sonra tekrar boya tam otursun 2-3 gün sonrasında da üzerine röfleni yaptır canım 🙂 bende çok röfle kullandığım için az bilgiliyim de 🙂

zaten kuaförüm 2 ay önce kesti saçımı canlansın diye 2 ay sonra boyucam dedi. şimdi tam zamanı zaten. salak kafam pilatin saçlarımı önce mora sonra gece mavisine boyadım evet süper renklerdi ama dönmesi zor oluyo o yüzden aylardır boyamıyorum. kestiedim uzadı biraz güçlendi kırıklar falan temizlendi. şimdi ben açık kumral alıyım haftaya da röfle platin falan yaptırıırm

ya bebek mevzusu için evet yaşım genç ama milletten usandım kaynanam her sorana evet istiyolar bekliyoruz diyo millet benim ayımı sayıyo. bi bi bebeğim olsun hayırlısıyla diğerlerinde kimseye söylemicem istiyoruz diye. o sitres olmaz işte. hatta belki kocama bile söylemem

boşver canım elalemi ne derlerse desinler 🙂 valla bana sorsan 3 yıl daha çocuk yapma derim sana kız çok küçüksün be 🙂

berbattt bir haftasonuuu gene başlıyooo eşimm denen şahsiyett tel açtıı bugunnnn anasınaa gidecekmişizz offf yaa offff bitanee yanlışş konuşsunlarr kıyametii koparacamm bu seferr hiç bişe umrumdaa degil artık

Kiz zehra benimle ayni yastasin fakat ben 3yildir evliyim ve 2yildir istiyorum bebek ben sahsen milleti hic takmam kim ne derse desin cevabimida esirgemem allahim tez zamanda kucagimiza saglikli uzun omurlu bebek versin su mubarek cuma gununun hurmetine dualarimiz kabul olsun

Kiz dur dellenme hemem kendinide doldurma o senin kocan ve ailesine gitmelisin sevmeyebilirsin fakat esinin hatrina cekeceksin sen kendi kendini sinir ediorsun az rahatla ozaman kendinide stresse sokmaz olursun..