Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tabiki öle.insan ibadetlerini yaptıktan sonra gönülden olduğunda hersey çok düşünmem canım.napalım dönüşüm yok artık geriye.o zaman küçüktüm yaptırırken.20 yaşındaki aklım nerde 27 yaşımdaki aklım nerde.cahillik ediyo insan bazen.ama allahtan annemin resmide çok batmıyo eşime ve bana yırttım bari ordan 😀

benim ilk göz ağrım. benim bi arkadaşım vardı görüşmeyi bıraktık sonra telimi bulmuş mesajlaştık işte evlenmeyi düşünüyonmu dedi yok dedim bizim bi komşunun oğlu var dedi senin gibi birini arıyo falan anlattı işte uzun zun. ben 5 sınıf mezunuyum hep tahsilli istiyodum annem olmaz öle sen kapalısın falan doktor mühendis napsın seni diyip sinir ediyodu. benim arkadaş ta eşim için bilgisiyar mühendisi diyince ben sırf anneme inat görüşmeyei kabul ettim. hiç evlilik düşünmüyodum görüşüp bırakıcam göya. tabi babam görüşmemeize engel oldu ben tanışmadan olmaz diye. velhasıl önce babam tanıştı. benimki de herkesin gözünü büyüledi. evi var işi var askerlik yapmış. ailesi kapalı namazlı falan tam babamın damadı yani. neyse babamdan izin çıktı biz görüştük görüşmemiz iki saat sürdü ve biz evlenmeye karar verdik nasıl bir büyü anlayamadık ikimizde. hemen alışverişler başladı 8 gün sonra nişan oldu ve 8 buçuk ay sonra evlendik.

yok canım zor olmaz.adamın 5 dakikasını alır.ama inanıyomusun bilmem de günah diyorlar.abdest kabul olmuyormuş.ben bilmeden yaptırmıştım.bazen içimde kalıyo bu kuşku ne yalan diyeyim

dergahta sohbetlere katılan bir arkadaşım var o bana abdestle ilgisi yok.yapılan semboller günaha sokar demişti.buna göre sen anneni yaptırdığın için sorun yok.tabi sonuçta herkes farklı bişeyler diyor tam olarak bilemeyiz.