Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar ben memlekete gidiyorum eşim izin aldı orada çok iyi doktorlar var ben ilçede yaşıyorum dolayısıyla iyi doktor sıkıntısı çekiyorum gidip ne var ne yok diye iyice baktıracam belki aşılama yaparım çünkü klomen tedavisini 3 defa uyguladım 2 defa kist oldu 1 defada tutmadı inşallah güzel haberlerle dönerim ne olur dualarınızı eksik etmeyin o zamana kadar sizlere yazamayacam hepiniz allaha emanet olun inşallah dönünce hepinizin güzel haberleriyle karşılaşırım hoşçakalın

kızlarrr selaammm,ne zamandır giremiyorum ev arıyoruz deli gibi kafam tepeleme dolu🙂kocişim test yaptırmaya ikna oldu ama çok tedirginim çünkü ocak ayının başında zatürre geçirdi ve çok ağır ilaçlar,antibiyotikler verildi.zaten onun psikolojisinden yeni sıyrılıyo eğer kötü bi durum varsa nasıl avuturum bilmiyorum🙁
sunflower inşallah adet olmazsın bi heyecanlandım senin adına anlatamam🙂🙂

aminnn canım inşallah rabbim gönlüne göre verir de bize güzel haberlerle dönersin 🙂 iyi yolculuklar canım 🙂

kötü şeyler düşünme canım inşallah eşinin sonuçları iyi çıkacaktır 🙂 valla canım bu sefer bende çok heyecanlıyım çünkü çatlama iğnesi vuruldum ama inşallah hayellerim yıkılmaz.hiçbir hamilelik belirtiside yaşamıyorum ama bakalım hayırlısı olsunda 🙂

off o iğneyi vurulduktan snra beklemek çok fena çok iyi anlıyorum seni ben bu ay muafım ondan cok şükür🙂🙂🙂 bende öyle umut ediyorum ama insanın içini ya kötü çıkarsa düşünceleri kemiriyor elde değil.gerçi erkek problemleri kadınların ki kadar uzun ve yorucu bir tedavi gerektirmiyor bildiğim kadarıyla ama yine de...ayyy inşallah inşalaahhh adet olmazsınnn

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben hafta önce adet oldum.göğüs ağrılarm vardı.ama şimdi de var.göğsüm acıyor dokununca.size neden olabilir.genelde adet zamanıdaacır göğüslerim.

çok moralim bozuk yaaa 🙁 eve gelince test yaptım negatif çıktı bu ayda olmadı 🙁 rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olacak ama artık umudumu kaybetmeye başladım 🙁