Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slmmm canım iyiyiz sen nasılsın?niye kocana cephe aldın? siz barışmamışmıydınız? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum...
barıştıkk bebegemm ama bir günn ölee bir bölee aklıyla arasıı hiç yokk bendee tınmıyomm yaa artıkk aman sinir hastasıı edecekk benii niyet o niyet belasına okuyomm ama bu iyi günlerii gidecemm artıkk dedimm korkmaya başladııı artıkk ona güler yüz haram

meraba kıslar üzmeyin kendinizi kısmetse inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız.benimde olmadı doktor hsg çektirelim dedi yarın randevum var ama çok korkuyorum.caydım cayacam o şekilde valla🙁
merhaba canım.. inşallah hepimiz hamile kalırız.. ben geçen ay hsg çekilmiştim.. hem acı çekmekten hem de çıkacak olan sonuçtan senin gibi çok korkuyordum.. işlem sırasında bir anlık bir ağrım oldu.. işlem bittikten sonra da adet ağrısı gibi ağrım oldu.. ama çok şükür geçti.. sonuçlar da iyi çok şükür.. bence kafanda her zaman soru işareti kalacağına çektir .. hakkında hayırlısı olsun canım..

ya üzüldüm... siz yeni mi evlenmiştiniz? niye böyle oldu kiii.. inşallah aranız eskisi gibi olur canımmm

cnmm benimm eşimm ana kuzusuu olmaya devam ettiğii sürece bizimm evliliğmizz düzelmezz ilkkk baştaa beni eşimmm dieyerekk koruyupp kollayacakk yokk sahipsizzz bıraktıı benii ben nasıl evliyimm hiçç anlamaz oldummm

hoşgeldinn cnm aramızaa sen ne zamndann beri beebek düşünüyonn bakalımm cnm

Canım ben 2 yıldır düşünüyorum ama olmadı.bende geçen ay doktora gittim klomen verdi.gene olmadı.doktorda dedi bu ay adet bitiminde hsg çekil dedi yarına randevu oldım.bütün cesaretimi toplayıp gidicem inşallah.
feliçya senin adına sevindim inşallah benimde sonuçlarım iyi çıkarda en kısa zamanda anne olurum.yoruldum beklemekten🙁

inşallah sonuçların iyi çıkar canım ve bir an önce gelir bebişin... rabbim hepimize nasip etsin.... canım eşin de muayene olmuşmuy du?