Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

senin durumun çok zor valla.beklemek koyar insana.özlemek güzel olmasa hiççç çekilmez demi.benim kocada bu gece görevde evde yek başıma takılıcam 😀
öyle walla daha nöbetleride saymıyorum tatlım on gün oldu dile kolay walla aynen ama sewgi war onun içinde bekleniyo tatlım 😀 bu beklemeler bişey deil 15 ayda asker yolu beklemiş insanım😀

kızlar ben kaçayım daha kahvaltı yapmadım gelin beraber yapalım 🙂 yarın malum kocacım geliyo temizlik felan yapayım hazırlık görüşürz melekler allaha emanet olun 🙂

öyle walla daha nöbetleride saymıyorum tatlım on gün oldu dile kolay walla aynen ama sewgi war onun içinde bekleniyo tatlım 😀 bu beklemeler bişey deil 15 ayda asker yolu beklemiş insanım😀

seni çok iyi anlıyorum.aa bitanede bekleyen benim.ben eşimle tatilde tanıştım 😀 ve 2 sene boyunca hep görüştük hiççç kopmadık.o istanbul ben bursa.ne kadar yakın olsada zamanın müsait olmuıyo.beklemek zor ama eğer değecek bi insansa o kadar zevkliki o bekleyişler ah ah özledim o günleri be 😀

biz 5 sene görüştük lise arkadaşımdı ben hiç özlemedim walla tatlım o kendi ewine ben kendi ewime çok gıcık ama şimdi ikimzin ortak ewi çok güzel şimdiki günler 🙂

tamam tatlım kopamıyorum sizlerden ama hadi kaçtım görüşürüz balım yemekler yarın bugün temizliklerimi yapayım kuzu hadi byy bebişe dikkat 🙂

sahi yarın geliyordu senin asker demi 🙂 kafa gitti bende valla iyice 🙂 o zaman çoook işin var.bence hemen hallet rahat edersin yarın kuşum.bebişede iyi bakarım merak etme 🙂 çoook öptüm seni mucksss