öyle walla daha nöbetleride saymıyorum tatlım on gün oldu dile kolay walla aynen ama sewgi war onun içinde bekleniyo tatlım 😀 bu beklemeler bişey deil 15 ayda asker yolu beklemiş insanım😀
kızlar ben kaçayım daha kahvaltı yapmadım gelin beraber yapalım 🙂 yarın malum kocacım geliyo temizlik felan yapayım hazırlık görüşürz melekler allaha emanet olun 🙂
evlenirken ağlayarak çıkıyoruz hepimiz. sonra annemde ilk yatıya kaldığımda hüngür hüngür ağladım kocamı özlediğim için. allah yardımcınız olsun kızlar
evlenirken ağlayarak çıkıyoruz hepimiz. sonra annemde ilk yatıya kaldığımda hüngür hüngür ağladım kocamı özlediğim için. allah yardımcınız olsun kızlar
aynen canım annemden ayrı nasıl yapcam diyordum bide gurbettesin herkesden ayrı herşeyin kocan oluyo anan baban kardeşin herşeyin ondan başka kimsen yok çünkü
öyle walla daha nöbetleride saymıyorum tatlım on gün oldu dile kolay walla aynen ama sewgi war onun içinde bekleniyo tatlım 😀 bu beklemeler bişey deil 15 ayda asker yolu beklemiş insanım😀
seni çok iyi anlıyorum.aa bitanede bekleyen benim.ben eşimle tatilde tanıştım 😀 ve 2 sene boyunca hep görüştük hiççç kopmadık.o istanbul ben bursa.ne kadar yakın olsada zamanın müsait olmuıyo.beklemek zor ama eğer değecek bi insansa o kadar zevkliki o bekleyişler ah ah özledim o günleri be 😀
seni çok iyi anlıyorum.aa bitanede bekleyen benim.ben eşimle tatilde tanıştım 😀 ve 2 sene boyunca hep görüştük hiççç kopmadık.o istanbul ben bursa.ne kadar yakın olsada zamanın müsait olmuıyo.beklemek zor ama eğer değecek bi insansa o kadar zevkliki o bekleyişler ah ah özledim o günleri be 😀
biz 5 sene görüştük lise arkadaşımdı ben hiç özlemedim walla tatlım o kendi ewine ben kendi ewime çok gıcık ama şimdi ikimzin ortak ewi çok güzel şimdiki günler 🙂
sahi yarın geliyordu senin asker demi 🙂 kafa gitti bende valla iyice 🙂 o zaman çoook işin var.bence hemen hallet rahat edersin yarın kuşum.bebişede iyi bakarım merak etme 🙂 çoook öptüm seni mucksss