Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm kızlar nasılsınız bakalım.mevlanacığım senin yerinde olmak istemezdim.çok zor bi durum.iyi düşün taşın.eşinle aran kötü olmasın.gerçekten zor bi durum.bu gençleri hiç anlamıyorum.bizde genç olduk.bunlara anlatmıyorlarmı en kutsal şeyin namus olduğunu.yanlışsam söyleyin arkadaşlar.kız yabancımıydı mevlana.eğer yabancısıyla onlar için pek sorun olmuyor...

slmmmm bitanelerimm na yapıonuzz nasılsınızz özledimm sizleri ama benimm işler çok yogunlaştııı yogunn tempoyla çalışıyommm 🙁 haa bu arada kızlarr bende acayip iştahsızlık başladıı vitaminn ilaçları almama ragmenn hiçç iştahımm yokk midem bulanıyoo herşeydenn tiksiniiyomm bebiş desem olamaz kırmızı kartıı çoktann gördümm eminimm bunlar üzüntüden oluyooo 🙁

Cnm esime anlatsam kiyameti koparir bukezde oglana aciyorum keske bende bilmeseydim yabanci cnm onlar icin namusun onemi yok ztn herkezin altina yatip bebek aldirmaya aliskin cogu boyle bi toplum icindeyiz iste ama yinede esimin kardesi sonucta bir musluman olarak yapmamasi lazim cok koydu bana ve ister istemez az sogudum bu yaptigi yuzunden..allah affetsin onu

mevlanam ne diyecemm bilmiyomm zor bir durum tatlımm yaa senlik bişe yokk ama dediğin gibii keşke sana anlatmasaydıı insan ister istemez huzursuz olur sen bilmiyomuş gibi yap cnm en dogrusu bu olsa gerekk 🙁

canımm çok geçmiş olsun.dikkat et kednine ve öyle yemeden de olmaz.az ye ama enerjini iyice kaybetme gülüm.

canım bence eşinden saklama.duyarsa sizin aranız bozulur.sonuçta senin kaynın kardeşin değil.arana mesafe koy bence.hem sana nasıl gelip utanmadan yediği haltı anlatabiliyo.sen onun yengesisin.sinir oldum çocuğa hee.bence eşinle paylaş.

Bilmiorum benden baska kimseye anlatmaz derdini oyuzden herseyini bilirim..dusunmem lazim Ama en iyisi bilmemezlikten gelmek..vay be benim kayin bizden hizli cikti otekinide aldirmasalar 2cocuk babasi olacakti🙁 bizde halaa beklioruz milletin rahmi miknatis mubarek ya 🙁

mrhb arkadaşlar bir şey sorcağım size burada bir sayfa vardı elinde ilaç olanlar ilaçalrını yazıyorlardı almak isteyen yardımcı oluyorlardı o sayfayı nereden bulabilirim acab

mesajını okuyumca kahkahayla güldüm gerçekten. evet sorma ya biz neler neler yapıyoz. yok gün takip ediyoz ayak dikiyoz falan tık yok. millet herhangi bi günde zevkine yapıyo pıt diye oluyo. anlamıyorum ben bu işi. heralde biz bilmiyoruz bu işi