burnunu kapatsın da içsin.hemen arkasından tatlı bişi ver ağzına tadı hemen geçiyo.eşim hep öle yapıyodu 🙂 ama gerçekten mucize bi kür.spermleri kısa bi süre sonra acayip canlandırıyo.mutlaka hergün taze yap canım.
valla kuşum benimki bugün 2 ye kadar yatınca bende onla uyudum 😀 anca kahvaltı falan derken işim bitti yeni oturdum valla..haklısın canım işler yoğun olunca kafanı kaldıramazsın.çok iyi bilirim bu durumları bitanem.
burnunu kapatsın da içsin.hemen arkasından tatlı bişi ver ağzına tadı hemen geçiyo.eşim hep öle yapıyodu 🙂 ama gerçekten mucize bi kür.spermleri kısa bi süre sonra acayip canlandırıyo.mutlaka hergün taze yap canım.
valla ikimizde istiyoruz bebeği ot çöp içmediğim yapmadığım şey kalmadı benimki kılını kıpırdatmıyo sanki ben bayılarakmı yapıyorum aaah ah fedakarlığımız her yerde kıslaaar 😀