kızlar bu arada size berbat haberlerim var 🙁 dün adetimin 2. günüydü doktora gittim.ve 6 cm kistim oluşmuş.bu ay bana doğum kontrol hapı verdi.yani bu ay bebiş şansım yok.hapla birlikte atabileceğimi eğer atamazsam ufak bir cerrahi operasyon geçireceğimi söyledi 🙁(( hatta bu hapla beraber sigara içme dedi bide sigarayı bıraktım bugün 🙁( çıldırcam ya herşey üstüste geldi 🙁
kızlar bende bugün dr gittim eşimle bana dr adetin 2. günü gel dedi hormon testleri yapılcakmış eşiminde sperm testi yapıldı birazdan giidip alcaz dr ne kadarlık ewlisin dedi 1 sene dedim napayım 8 ay diycem bekle diycek inş sonuçlarımız ii çıkar ama eşime perhiz wermeden sperm aldılar anlamadım gitti
kızlar bende bugün dr gittim eşimle bana dr adetin 2. günü gel dedi hormon testleri yapılcakmış eşiminde sperm testi yapıldı birazdan giidip alcaz dr ne kadarlık ewlisin dedi 1 sene dedim napayım 8 ay diycem bekle diycek inş sonuçlarımız ii çıkar ama eşime perhiz wermeden sperm aldılar anlamadım gitti
yokturr hayırlısıı ilee cnmm ama perhizz yapmamışlarr yaa ordann çıkann sonucaa pek güvenmeyinn tatlımm çünküü dünn ilişki yaaşanmışş verimlii sperminn olmasıı zorrr sağlıklı sonuç çıkmaz cnmm güvenmeyinn çıkann sonuca yanii başkaa bir dr a daha muayene olunn perhizsizzz olmazzzzz