benm eşim bıraktı çok şükür tatlım bıraksın ikna etmeye bak bide tatlım subfertile (likefaksiyon bozukluğu) böyle yazıyo canm diğerinin anlamınedirki aynımı ayrımı
benm eşim bıraktı çok şükür tatlım bıraksın ikna etmeye bak bide tatlım subfertile (likefaksiyon bozukluğu) böyle yazıyo canm diğerinin anlamınedirki aynımı ayrımı
aynen ölee cnmm ben dee deniyomm o tekniklerii benimm eş ilaç felandaa kullanıyoooo hayırlısıı bakalımm ama ameliyat olacakk tatlıımmm benimm kii yoksa biizmm bebişimizz olmaz mışş dr dedii :gerv:
cnmm dogurganlığıı az olan mıı valla kadına yönelikkk öle bir sonuç çıksa tmm kadınınn doğum yapmaya yada bebek
sahibii olmaya hormonları yetersiz derim ama erkekde nedir bilmiyomm bide benimm kız kardeş diyokii internete güvenmeyn diyoo tel açtım daa çogu yanlışş ordaki bilgilerin diyoo içini karartmak içinn yazılmışş abuk sabuk şeyler diyoo
ayyy bu arada ne kadar paniksin ya benim eşe neler dediler neler anlattılarr bizee genede içimizde küçücükk bir umut varr ol deyinn allahh gerisi hikayee cnmm
cnmm dogurganlığıı az olan mıı valla kadına yönelikkk öle bir sonuç çıksa tmm kadınınn doğum yapmaya yada bebek
sahibii olmaya hormonları yetersiz derim ama erkekde nedir bilmiyomm bide benimm kız kardeş diyokii internete güvenmeyn diyoo tel açtım daa çogu yanlışş ordaki bilgilerin diyoo içini karartmak içinn yazılmışş abuk sabuk şeyler diyoo
çok doğru söylüyo tatlım şimdi okudum anladım canm allah razı olsn senden işte değişik değişik şeyler çıkıo hergün nerdeyse doğum uzmanı olduk canım hayırlısı diyelim artık kuzum