Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy ne güsel yaa hele o kuzulara bayılırım.çok güsel bi işi var.insanlarla uğraşmaktan iyidir.benimkide insan veterineri ama büyük başlarla uğraşıyo ve bi çare bulamadılar henüz

çok zorlanıyor canım, köylüler çok kavgacıymış, hayvanlardan ziyade insanlardan şikayetçi.
Bazen neden bu kadar okudum diyor...[/QUOTE]

çok doğru söylüyo.cahille uğraşmak çok zor.okumuş kültürlü bi insana ağır gelir bu durum.eşimden bilirim ben.anlatır oda yaşadıklarını.zor işleri var ALLAH yardımcıları olsun valla

inşallahh cnmm inşallahhh valla ne biliyiimm bu aralarr sabahh kalktıgımdaa midem bulanıyoo öle meyve yiyesimm geliyoo hiç iş yapasımm olmuyoo çok halsizz düşüyomm tuhafımm cnm

kızzz bellimi olur.rabbim ne zaman isterse gönderir meleğini.tıp bile şaşar kalır bazen bazı durumlara.adetin ne zaman.eğer bi gün geçerse hemen test alıp yap.bu normal bi durum gibi gelmedi bana kuzum

benim kedim sağlıklıydı. yavruyken buldum senede 2 defa yavruluyodu. ikişer üçer çok torun sevdik. kocası gerçekten hayvandı sadece çiftleşme zamanı geliyodu. çocuklarına sahip çıkmyodu. beim kedim biyütüyodu hep. yıllar oldu öleli tüm yavrular büyüdükçe dağılıp gittiler. torununun torunu var bi tane annemin evinin oralarda dolaşıyo işte.

kızzz bellimi olur.rabbim ne zaman isterse gönderir meleğini.tıp bile şaşar kalır bazen bazı durumlara.adetin ne zaman.eğer bi gün geçerse hemen test alıp yap.bu normal bi durum gibi gelmedi bana kuzum
valla cnmm bendee öle yapmayıı düşünüyomm ama ne biliyimm yaa hem istekk yokk hemde umutsuzumm yanii kafamınn içi bomboşş agırlaşmaya sakinn olmaya başladımm kocamıı görüncee çok çocuklaşıyomm odaa bebeği gibii ilgi gösteriyo bu ara hayrettt anlamadımmm

ayy ne güsel bu hayvanların içgüdüleri.nasıl sahip çıkıyo yavrularına.benim bildiğim 2 tane karı koca köpek vardı ve iki yavruları.ailecek geziyolardı bi görsen bayılırsın.erkek olan nasıl kıskanıyodu eşini 😀 dişiye kurabiye verdim gitti yavrularına yedirdi.ağlayacaktım nerdeyse.çok hoşlar valla.

dur dur adet günün gelsinde anlaşılır.umarım sürpriz olur.kocan ilgi göstersin tabi.hep anasına mı gösterecek alla alla.eğer anasına daha çok ilgi gösterirse yol kız bu sefer herifini

evet canım. mesela bi kedinin küçük yavrusu varken başka yavruyu asla yaklaştırmaz yanına döver. bi kere 2 tane kendi bebeği vardı amcamın oğlu etraftan 9 tane yavru kedi buldu getirdi kendi yavrularıyla beraber o dokuz yavru kediyide emzirip beslemişti. insan gibi hisliydi. sonra bi gece köpek yavrusunu gözünün önünde öldürdü sonra bütün tüyleri bembeyaz oldu insan gibi kısa süre sonra hasta oldu öldü.

dur dur adet günün gelsinde anlaşılır.umarım sürpriz olur.kocan ilgi göstersin tabi.hep anasına mı gösterecek alla alla.eğer anasına daha çok ilgi gösterirse yol kız bu sefer herifini
adetime daha çokk cnm 3- 4 gibi olcamm bu ayy adetimdee anormal oldu simsiyahh adet oldumm normalindeen çok farklıydıı hemdee kısa sürdüü normalinde 7 günn süren adett 4 de bittii :hıh: