Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım inan sizlere anlatırken bende kötü oluyorum ama inan mutluluğumu sizlerle paylaşmak adına anlatıyorum.sizlerde bigün tadacak ve bize anlatacaksınız.kıyamam sana 🙁 amin canımm.dualarım sizinle..
canım niye kötü oluyorsun ki?tabiki mutluluğunu paylaşacaksın bu senin en doğal hakkın.. hem senin mutluluğun bizi de mutlu ediyor.. duymayim bir daha böyle şeyler.. bir daha olmasın... kızarız valla..

canım niye kötü oluyorsun ki?tabiki mutluluğunu paylaşacaksın bu senin en doğal hakkın.. hem senin mutluluğun bizi de mutlu ediyor.. duymayim bir daha böyle şeyler.. bir daha olmasın... kızarız valla..

haklısın canım.inan ara ara öyle duygusallaşıyorumki hemen ağlasayasım geliyo 🙁 bazende herseye gülüyorum mutluluk kaplıyo içimi.umarım hepimiz hep mutlu oluruz.rabbim hiç aratmasın böle şeyleri hiç birimize.gönlümüzden geçeni nasip eylesin

duygularının karışık olması çok normal.. hormonların birbirine girmiş. ama sen hep mutlu ol canım..

selsam kızlar nasılsınız. bu aralar pek giremdm. dün ablamın yeni evine gittim muhteşem olmuş çok beğendim. bu arada kaynanamın teyzesi ölmüş sivasa yola çıktı. bende akşama ne yemek pişirsem diye düşünüyorum.