Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlarrrr çok üzgünüm çokkkkkkkk dün kan testi verdim bu gün aldım malesef sonuç negatiffffffff allahım ver artık ya 2 aydır adet olamıyorum ne yapmam lazım onuda bilmiyorum nereye gidecem onuda bilmiyorummmmmmmm

cnmmm bu herkesinn yaşadığıı bir durumm kabul etmek lazımm degil mii ne kadarr üzülürsekk o kadarr erteliyozz bebişlerimizi sıkıntı stres üzüntüü bunlarr direkk hormonlarıı etkiliyoo yapacagınn tek şey iyi bir muayenee ve eşinlee birliktee olurkenn bebekk içinn degilll duygularını tatminn etmek için ol emi bakk o zamn nasıll surprizz yapıoo cnmm bidee kendinii başkaa şeyleree adaptee ett bakk ben çalışmışş olmasamm inan kafayı yerimm bebekde bebek derimm ama şu ann hiçç bebek istegii bilee yokk baana surprizz olsunn diye ne düşünüyommm nedeee takıntı yapıommm her gündenn artıkk zevkk almayaa çalışıyomm sendee dene tatlımm okey

sagolun canlarım benim ya sizde olmasanız ben ne yaparım bilmiyorum valla bide aileden uzak oldunmu insan ne yapacagını şaşırtıyor ben en iyisi sitresi bırakayım en iyisi başka işlerle ugraşayım beni zaten sitres bitirdi zaten elimde degil hepinizden allah razı olsun burası beni rahat latıyor canlarrrrrrr hepinizi öpüyorummmmmmmm

Kızlar Cok kötüyüm,Bugun Cok talihsiz bir kaza yasadım ayağım kaydı düştüm sırt üstü belimi vurdum yere,belime ve kasıklarıma Cok fena bir ağrı girdi,ama kanama olmadı,hala da hafif sancılarım var arada regl sancısına benzeyen ağrıda giriyo,düşük yapsam kan gelirdi dimi,adetime de 2 gün var Cok korkuyorum,yardım edin bana nolur su an basımda da inanılmaz bir ağrı var ağlamaktan herhalde nolur dualarınızı esirgemeyin benden bebeğim olsun ve ona birşey olmamış olsun nolur

yeşimlik çok geçmiş olsun inşallah hamilesindir ve bebişine bişey olmamıştır.(ki hiç sanmıyorum)
sonunda evimi taşıdım kızlar ama bittim resmen.temizle yerleştir kaldır kondur canım cıktı.Allah'tan kayınvalidem herşeye koşturdu yoksa gelemezdim üstesinden.bu ay bebek düşüncek zamanım olmadı hiç stres falan da yapmadım ev bul et zaten kafa o biçimdi🙂bugün adetimin 26. günü bikaç gün snra olmam lazım ama akıntı dışında tek bi belirti bile yok.bide önceki akşam yemekten sonra bi anda cok öğürdüm ilk defa oluyo böyle bişey.hamile oldugumu sanmasam da öyle bi durumda bile cok erken değil mi bu neyin nesiydi anlamadım.ama bi daha olmadı başka zaman olsa hemen test yapardım ama tırnaklarım paramparça oldu onları kesmeye bile vakit bulamadım😀