canımm hayırlısı buymuş demek ki hiç üzme kendini...bekliycez başka çare yok herşey allahtan...moralini yüksek tut önümüzde ki ay başaracaksın inşallah 🙂
test yaptırmak çok güsel bişi.çünkü insan problem varsa çözmüş olur.en iyisi bu canım.benim eşim sperm testi yaptıracaktı adet günümde ama gerek kalmadı hamişmişim meğerse.kısmet işte.ikna etmen güsel olmuş canım
Masallaaah oku oku anca bitti kizlar insallah hepiniz hamile kalmissinizdir ben valla pazar gunu test yapmistim negatifti yanee benden tik yok bu ay..zaten rejimde oldugum icin pek istemiorum vede dusunmuyorum..sunflowe benide listeye al ama adet tarihimi bilmiorum..maksa adim yazssin iste ben pkolu yaz yanina🙂
günaydın kuşummm.iyi uyudum hatta öküzcük gibi uyudum 🙂 bebişte iyi napsın garip suyun içinde takılıyo 🙂 ya canım ben rüyaya yattım senin için iki gece bi dün yatamadım.acayip karışık rüyalar gördüm böyle anlamsız ve hemen unuttum inanırmısın.ne garip.ama devam edicem merak etme 🙂
cnmm takma hayırlısıı bundada var demekki bir hayırr bendede bu ayy bişe yokk adet sancılarım başladı gerçi ben sizee dedimm ben 2,5 ay sonraa hamişim diyecemm inşallahh genedee takdirr ilahii