Dikkat et canımcım, bu belirtiler boş belirtiler değil sankim...
Dün kilosu az geldiği için, bugün sağlıklı beslenmeye başladık, sabahtan beri, yumurta meyveli süt, muz, bir yığın şey yedim, oysaki bu saate kadar hiçbişey yemezdim...
oy oy kuzum dikkate et kendine.ee iyice ağırlaştın artık.doğumuna çok az kaldı.sabret kuşum.çok yorma kendini.yavaş yavaş yap işlerini.acele etme hemen bitsin diye.senin yerinde olsam bigün bi odayı diğer gün öbür odayı derken hergüne bi yeri sığdırırdım.bence öle yap kuzum.kıyamam sana ve oğluşuna ben 🙂 kuzum ben 12. haftada gitmiştimde ondan belli olmadı cinsiyet.tam 3 hafta geçti şimdi.artık belli olur.zaten en son gittiğimde kafa aşağı yatıyodu velet.dr diyoki namaz kılıyo sanki 😀 2 li test temiz çıktı yaptırmasam mı aslında 3 lüyü diye düşünüyorum bende.
Dikkat et canımcım, bu belirtiler boş belirtiler değil sankim...
Dün kilosu az geldiği için, bugün sağlıklı beslenmeye başladık, sabahtan beri, yumurta meyveli süt, muz, bir yığın şey yedim, oysaki bu saate kadar hiçbişey yemezdim...
oy oy kuzum dikkate et kendine.ee iyice ağırlaştın artık.doğumuna çok az kaldı.sabret kuşum.çok yorma kendini.yavaş yavaş yap işlerini.acele etme hemen bitsin diye.senin yerinde olsam bigün bi odayı diğer gün öbür odayı derken hergüne bi yeri sığdırırdım.bence öle yap kuzum.kıyamam sana ve oğluşuna ben 🙂 kuzum ben 12. haftada gitmiştimde ondan belli olmadı cinsiyet.tam 3 hafta geçti şimdi.artık belli olur.zaten en son gittiğimde kafa aşağı yatıyodu velet.dr diyoki namaz kılıyo sanki 😀 2 li test temiz çıktı yaptırmasam mı aslında 3 lüyü diye düşünüyorum bende.
yok ya ben hiçbirşey hissetmiyorum şimdi.. sadece devamlı uyumak istiyorum.. halsizlik var.. karnımda şişkinlik.. gögüslerimde biraz ağrı var. uçlarında tomurcuklanma var.. ama umutlanmak istemiyorum.. her ay nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz.. önceki aylardan farklı olarak halsizlik ve devamlı uyku hali var o da havalardandır..
en dogrusuu kuzumm yaaaa rabbim inşalllah bu ayyy sana surpriz yaparrr ama belirtilerinn ne biliyim hamişlikk gibii yaa hayırlısıııı olsunn kuşummmmyok ya ben hiçbirşey hissetmiyorum şimdi.. sadece devamlı uyumak istiyorum.. halsizlik var.. karnımda şişkinlik.. gögüslerimde biraz ağrı var. uçlarında tomurcuklanma var.. ama umutlanmak istemiyorum.. her ay nerdeyse aynı şeyleri yaşıyoruz.. önceki aylardan farklı olarak halsizlik ve devamlı uyku hali var o da havalardandır..
ttatlımm seninnn bebiş ne kadarlıkkk bakemmmmtabi havalardan olabilir ama inşallah meleğin yüzünden uyuyorsundur canımmm
3 gün kaldı canım iğneden sonraki 9 uncu gün
inşallah canım.. Allahtan hayırlısı..tabi havalardan olabilir ama inşallah meleğin yüzünden uyuyorsundur canımmm
en dogrusuu kuzumm yaaaa rabbim inşalllah bu ayyy sana surpriz yaparrr ama belirtilerinn ne biliyim hamişlikk gibii yaa hayırlısıııı olsunn kuşummmm
- - - Updated - - -
ttatlımm seninnn bebiş ne kadarlıkkk bakemmmm
hamişeler benim nabzım 120 normali 60la 80 arası olmalı. hamişlikte olurmu böle şeyler
bendee sabısızlıklaa bekliyomm bu ayy kimm bombayıı patlatacakk bakalımmm heyecannn doruktaaaaa 🙂)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?