Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bilmiyorum gülüş benmiyim🙂) ama değilsemde sende bana yorum yap maceram aslında çok uzun ama kısacası şu..

adetimin 5. günü..35.9
6. günü.. 36.0
7.günü..36.3
8.günü..36.3
9.günü..36.2
10.günü..36.2
11.günü..36.0
12.günü..36.0
13.günü..36.0
14.günü..36.0
15.günü..36.3..🙂)
16.günü..36.2
17.günü..36.5
18.günü..36.5
19.günü..36.3
20.günü..36.3
21.günü..36.5
22.günü..36.5
23.günü..otobüsle seyahat ölçemedim..
24.günü..aynı seyahat
25.günü..36.5
26.günü..36.3
27.günü..36.3...
28. günüm.. yani bu gün ve adet günüm 36.5... nolur bi yorum yapın sabah il idrarımla test yaptım 2. çizgi silikti ama görünüyordu... kan verdim az önce saat 1 de alacam sonucu.. banada dua edin ve yorum yapın lütfen geçmiyor dakikalar...

tatlımmmmmm bence içinde bebek varrrrrr🙂 aaaa çok sevindim senin adına testlerde kolay kolay ikinci çizgi çıkmıyo çünküüü silik ama varmış bak ateşinde güzel bekliyorum haberinini artık sevindir bizi🙂

- - - Updated - - -

yaaa bende mi ateşimi örçsem ki ?

senin maceralarınıda merak ettim şimdi sonuç ne neler yaşadın?

adete 6 gün kala 1 saat sonra silik pozitif adet gecikmesinin ilk günü yine silik pozitif. adetin 5 gün gecikince kocaman bi negatif ve aet başladı kurban bayramıydı müjde vercektik fosss çıktı. daha doğrusu kimyasal gebelik yani bebek dölleniyo rahme tutunamadan yada tutunduktan bikaç gün sonra eğer genetiğinde yada dna sında bi bozukluk varsa adet kananmasıyla atılıyo. tabi bu ara silik çizgi çıkıyo. iki üç defa daha oldu. her defasında kocamı heycanlandırdım şimdi hiç bi belirtime boşuna umutlanma diyo varsa vardır zaten niye çizgi üretmeye çalışıyosun diyo. o yüzden en azından gecikmeyi beklemek lazım

yaşadıkların çok zor ALLAH yardımcın olsun ama şöylede düşününce diyosun ya genetiği dnası bozuk ya o halde tutunsaydı ya ALLAHIM korusun özürlü bi evladımız olsaydı nolcaktı hiç bir şey sebebsiz değil arkadaşım üzme kendini

şimdi aldım kan testi sonucunu koskoca 0.1 negatif ... şok oldum çok umutlanmıştım testte 2.çizgi çıkmıştı ateşimde bu gün tamda adet olacağım gün yükselince tamam dedim bu defa var ama olmadı acaba kan testi yanlış olabilirmi diyede kendimi teselli ediyorum salak gibi....(((((((((((((

hayırlısı olsun canım üzme kendini dicem insanın elinde değil. bidahaki aya inş