çok üzüldüm arkadaşım ama bundada vardır bi hayır ALLAH en yakın zamanda gğüldürür inşallah yüzünü🙁hayırlısı olsun canım üzme kendini dicem insanın elinde değil. bidahaki aya inş
canım ya benimde rahim ters başka bi etkisi sıkıntısı oldumu sana?canım selam.aramıza hoşgeldin.benim bebiş 2 aya kadar ultrasonla gözükmedi.bende rahim testliği var.rahim arkada yani.dr vajinal ultrasonla bakıp gördü hep bebişi.ama şimdi tabi net gözüküyo 🙂 korkma o yüzden ultrasonla çıkmazsa hemen.alttan baktır tamam mı.
sabredebilirsen bekle tabi ben bir türlü edemiyorum bide dbest markasını denesenehayırlısı olsun canım üzme kendini dicem insanın elinde değil. bidahaki aya inş
tatlm saatlrmz tutmyo galba ya msj atmssn fakt bn teldn grdgm icn ck karman corman
görnyo site e bende pek anlamam ztn ama burda siznle bsylr paylasmak ckgzl adet
tarihme 5gün kaldi dua edn bna bebis istryrum..
şimdi aldım kan testi sonucunu koskoca 0.1 negatif ... şok oldum çok umutlanmıştım testte 2.çizgi çıkmıştı ateşimde bu gün tamda adet olacağım gün yükselince tamam dedim bu defa var ama olmadı acaba kan testi yanlış olabilirmi diyede kendimi teselli ediyorum salak gibi....(((((((((((((
canım ya benimde rahim ters başka bi etkisi sıkıntısı oldumu sana?
sabredebilirsen bekle tabi ben bir türlü edemiyorum bide dbest markasını denesene
kızlar günaydınnn eşim muayene olduu gelecekk haftaa içi son kontrol ve cuma günü ameliyat olacakk dua edinn lütfennn sizden duaa bekliyorummmm
tamam dua edicem acýksýn sanrmmmmmm
ayyy gerçekmi yaa.. nasıl mutlu oldum tekrar ümitlendim anlatamam sana... olabilirmi kanda çıkmayabilirmi çnki adet tarihim bu gün ben sabah testte 2. çizgiyi görünce bide ateşim adet günü yükselince dayanamayıp evimin yakınında olan bi sağlık kabinine gitmiştim.. keşke gitmeseydim🙁(
varmı adet gününde kan testi 01. çıkıpta sonra hamile olduğunu öğrenen çok merak ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?