beim iğneden sonra 1 hafta kasıklarımda ve karnımda çok ağrılarım oldu. cuma günü çok temizlik yaptım camları sildim 3 4 saat mutfakta temizlik yaptım perdeleri yıkadım falan ondan sonra sağ kasığım çok sancıdı topalldım resmen. şimdi azaldı ama hafif bi ağrı var sağ kasıkta. çarşambaya kadar beklicem
beim iğneden sonra 1 hafta kasıklarımda ve karnımda çok ağrılarım oldu. cuma günü çok temizlik yaptım camları sildim 3 4 saat mutfakta temizlik yaptım perdeleri yıkadım falan ondan sonra sağ kasığım çok sancıdı topalldım resmen. şimdi azaldı ama hafif bi ağrı var sağ kasıkta. çarşambaya kadar beklicem
ya canım gittim hastaneye ama beş para etmez.kadın hem suratsız hem bişi bilmiyo anladım.3 dk sürdü muayene ultrasonla.göstermedi bile bana bebeğimi doğru düzgün.15.haftam bitti cinsiyeti bile tahmin edemedi.neymiş kıza benziyomuş ama bu haftalarda belli olmazmış.sövücektim az kaldı.sanki bilmiyorum cinsiyet hangi haftalarda belli olur.ağlaya ağlaya bi hal oldum eşim zor zapdetti.doktorum cuma dönüyo tatilden.gidicem ona o zaman söyler kesin canım