dün dr a gittim canım yani başka dr.cinsiyetini merak ettiğimden ama kadın dr a benzemiyodu hiç baktırmadı bile ekranda bebeğime 🙁 suratsızın tekiydi hiç oralı olmadı.zor tuttum kendimi ama dedim boşver beyinsiz karı.doktorum cuma dönüyo iş başına.tatildeydi.şükür anlarım o zaman inş.bebiş iyidir heralde.10 cm 110 gr olmuş ağırlığıda 🙂 16.haftama girdim şükür
dün dr a gittim canım yani başka dr.cinsiyetini merak ettiğimden ama kadın dr a benzemiyodu hiç baktırmadı bile ekranda bebeğime 🙁 suratsızın tekiydi hiç oralı olmadı.zor tuttum kendimi ama dedim boşver beyinsiz karı.doktorum cuma dönüyo iş başına.tatildeydi.şükür anlarım o zaman inş.bebiş iyidir heralde.10 cm 110 gr olmuş ağırlığıda 🙂 16.haftama girdim şükür
mrb bende 3. ay oldu folbiol folik asit kullanalı dktr verdi doğum kontrol hapını bırakalı 13 ay oldu inşallah en kısa zamanda hamile kalırım çok istiyoruz 🙂)))
dün akşam kanamam başladı azar azar. şimdi evde test yaptım çok zor görünen ikinci çizgi var. iğneden sonra 13 gün iğnenin etkisi mi yada hamileysem kanama neyin nesi. dua edin kıslar. yarın kontrolüm var
canım dualarım seninle.. inşallah bir an önce iyileşir de gelir bebişin.. benim adet günüme birkaç gün var daha.. ama sanki bu ayda bebiş yok gibime gelyor.. hiç birşey hissetmiyordum ama bugün hafif bir bel ağrım var. kasıklarda da hafif batmalar.. yarın kontrolüm var.. bakalım doktor ne diyecek.. dua et canım..