manyaaaahhh🙂) yok ilaç almam zaten ama yarın onca yol gidicem bugün başlaması lazım her ay olmiim die dua ederdim bu ay hamiş olasılıgım yok gibi ya adet de olmam
abboooooooow belkidee bebiş vardırr hatınn kızımmm sen sıkıntıı yapmaaa kele oooooooooyhhh dıkandımm haa valla dıkandımm hatınn kızz bir şeker yok muu bir lokumm yok muuu gııı belkii bana ölee şeylerr ikramm edersinnn şifa bulursunn yaşlıyaa hizmett gencee eziyet le mii anam
abboooooooow belkidee bebiş vardırr hatınn kızımmm sen sıkıntıı yapmaaa kele oooooooooyhhh dıkandımm haa valla dıkandımm hatınn kızz bir şeker yok muu bir lokumm yok muuu gııı belkii bana ölee şeylerr ikramm edersinnn şifa bulursunn yaşlıyaa hizmett gencee eziyet le mii anam
yok bebiş falan hiç öyle hissetmiyorum belim de kopuyo ağrıdan zati bi olsam bu sıcaklarda olmamak menepoz etkisi yaratıo🙁 gel bebeeeeem lokkkuuummm da vaaarrr istersen bal kaymak da vaaarrr
bursa-tekirdağ gidicem canım 6 saat sürüyo yol.bide FSM köprüsünde bikaç şerit kapalı ya daha da uzun sürebilir.ama hamile olma olasılıgım hemen hiç yok o yüzden bugün başlasa yarın biraz daha rahat ederim.yoksa cook feci oluyo🙁 bu ara hamile kalmak icin pek ii bi zaman deil zaten biizim icin
önce nette takılıyorum bi süre haberler falan,sonra olmasa da evde kendime iş icat ediyorum arada yine nette takılıyorum,eğer cok sıkıldıysam çarşıya eşimin yanına gidiyorum canım istemiosa kitap falan okuyorum akşamüstü yemeğimi yapıyorum,duşumu alıyorum eşimi bekliyorum🙂
yok bebiş falan hiç öyle hissetmiyorum belim de kopuyo ağrıdan zati bi olsam bu sıcaklarda olmamak menepoz etkisi yaratıo🙁 gel bebeeeeem lokkkuuummm da vaaarrr istersen bal kaymak da vaaarrr
beslerim ben seni ellerimle yidiririm bebişiim sen heeeç korkma.
göğüslerimin kahverengileri koccaman olmuş her ay farklı bi şekilde adet oluyorum o da farklı bi heyecan yaratii artık hayatımda
beslerim ben seni ellerimle yidiririm bebişiim sen heeeç korkma.
göğüslerimin kahverengileri koccaman olmuş her ay farklı bi şekilde adet oluyorum o da farklı bi heyecan yaratii artık hayatımda
kızzzz anam bebişş varrrsaa bideee abboooow valla bek güzell olurrr test yaptınmıı bebeğemmm aman bu gögüslerr her ayy biraz dahaa mall oluyolarrrr 🙂 benimkiler dee bölee pembee pembee olduu yaa