Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar nasilsiniz cremacim cok tuhaf insallah sana supriz olurda vardir bebegin..benimde yarin adet olmam pazim bakalim gerci kesin hamile degilim ama yinede umut var🙂 ya kizlar bu aralar hic iyi degilim ya resmen hayattan sogumus gibi hissediorum kendimi🙁

Canım neden acaba, tatil yapma şansın varsa tatile çık iyi gelir tatlım 🙂 bende aynı şekildeydim ama tatil tüm bunalımı aldı benden 🙂 inş.süpriz yapar bebişin bu ay 🙂 benimde çarşamba- perşembe adet günüm inş. Bu sefer gelmiştir bebişim 🙂

Yok cnm tatile gidemicez bu ay..ya nebiliyim dun araba kullaniyordum birden hizimi artitdim ve dusundum acaba bisey olsa nekadar uzulur millet arkamdan sonra kendime geldim..offf insallah mujdeni aliriz cnm ben adet sokturucu kullandim bu ay klomene baslicam sonra bugun olmaliydim olmadim daha neyse hayirlisi..

Kizlar dun adet oldum bugun zar zor sokuldu o kadar agrim var ki kivraniyorum.bursaya dondugumde farkli bi dr.a gdicem adetim cok duzensizlesti ve cok agrili oluyo dayanilcak gibi degil

canım kimyasal gebelik geçirdin sanırım çok düşnme ne diyim geçmiş olsun. bende bi çok kez yaşadım bunları. bizim bebişleerimiz hiç beklemediğimiz bi anda süpriz yapıcak inanıyorum. mevlanacım sakın bidaha öyle şeyleri aklından bie geçirme. bak biz bile ne kadar seviyoruz seni. ve senin eşin ve ailen var. keyfine bak şekerim.

Mevlana canım inan okadar çok sevenin vardır ki bak biz bile görmeden seviyoz seni 😉 hiçbişeyi kafana takma hayat çok güzel ve kısa tadını çıkar tatlım🙂 crema canım hiç üzme kendini bu ay kısmet degilmiş demekki önümüzde ki ay inş. Verirsin müjdeyi 🙂 çok ağrîn varda doktora git canım kist falan olmasın .

dün antalyaya doktora gittim.. doktor kanallarda hafifi iltihap var dedi..ve bunu 3 ay önce çektirdiğim hsgnin sonuçlarına bakarak söyledi.. çok şaşırdım.. çünkü kaç doktora gittim hiçbiri bunu söylemedi

Kizlar cok sagolun..kendime bisey yapcak degilim korkmayin🙂 bu arada sabah adet oldum carsamba gunu klomene baslicam hayirlisi artik..crema cnm belki kist olabilir doktora git bence..felicya cnm bazi doktorlar anlayamayabilir en azindan bi sorun bulmus ortadan kalkar kolayca..optum kizlar

canım yeni gördüm yorumunu tatile çıkmıştık dün gece geldik eve . evet bende bursa inegöl ama tatlım