kizlar sanirim hamileyim bugun idrarimi hic tutmadan 2 kez test yaptim bastan hayalet gbi cikti ama uzernden zaman gecnce netlesti.yarn sabah tekrar yapicam.inanilmaz saskinim eger hamileysem gercekten bi mucize olmus olcak
slm kızlar günaydın
güzel bir hafta olur inşallag güzel haberlerle
mevlana insan bazen hiç akıl almayacak şeyleri düşünüyor beyin çok yorgun
hayat yorucu evlilik sorumluluk hepsi inşallah en buhranlı zaman bundan ibaret olur 🙂 ara ara oluyor hepmizde böyle şeyler
burda benim toprak çok 🙂)
gonca tam şehrin göbeğinde büyümüşün valla en hareketli en cıvıl cıvıl bir yer kaçta gidersem gideyim o cadde hep bir hareketlilik halinde şmidi birde tranvay düşünüyorlarmış bakalım nostajik
dün antalyaya doktora gittim.. doktor kanallarda hafifi iltihap var dedi..ve bunu 3 ay önce çektirdiğim hsgnin sonuçlarına bakarak söyledi.. çok şaşırdım.. çünkü kaç doktora gittim hiçbiri bunu söylemedi
iyiyim ben ya çok şükür tatilden geldik dün gece tatil güzeldi de bütün tatil belim sırtım ağrıdıı neden bilemedim esnerke derin nfes alırken kımıldarken fena ağrım vardı yaa. inş bebektendirr.
iyiyim ben ya çok şükür tatilden geldik dün gece tatil güzeldi de bütün tatil belim sırtım ağrıdıı neden bilemedim esnerke derin nfes alırken kımıldarken fena ağrım vardı yaa. inş bebektendirr.
geçmiş olsunnnnn...inşallah bebeğin habercisidir sırt ağrın ...tatil umarım iyi geçmiştir darısı bizeee=)))
bende bu ay hiçbir belirti yok haile olmak istiyorum bütün belirtilere razıyımmmmmm yeter ki sağlıklı bebeğim olsunnnnn =)))
crema canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin içindede senin kucağın sağlıklı hayırlı bir evlatla dolsun inşallah...
canlarım bir önceki sayfada bebişim olsunda tüm sıkıntısına razıyım gibi bişey demişsiniz biriniz öyle dua etmeyin canım allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin diye dua edin. geçen haftadan beri bulantı-kusmayla başım dert de ve su dahi içemiyorum ama hiç sıkıntısız atlatanlarda daha beter olup hastanelerde yatanlarda var ondan dolayı rabbimden isterken dualarınız geniş yapmaya bakın çünkü O nun hazinesi çok geniş isterse siz hiç sıkıntı çekmeden size hayırlı evlatlar verebilir canlarım sadece eksik dua insanın başına çok fena şeyler getirebilir diye bildiğimden dolayı yorum yazayım dedim sanırım daha uzun süre giremem buraya hakkınız helal edin ve bana dua edin sizde benim dualarımdasınız hoşçakalın
crema canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda isteyen herkesin içindede senin kucağın sağlıklı hayırlı bir evlatla dolsun inşallah...
canlarım bir önceki sayfada bebişim olsunda tüm sıkıntısına razıyım gibi bişey demişsiniz biriniz öyle dua etmeyin canım allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin diye dua edin. geçen haftadan beri bulantı-kusmayla başım dert de ve su dahi içemiyorum ama hiç sıkıntısız atlatanlarda daha beter olup hastanelerde yatanlarda var ondan dolayı rabbimden isterken dualarınız geniş yapmaya bakın çünkü O nun hazinesi çok geniş isterse siz hiç sıkıntı çekmeden size hayırlı evlatlar verebilir canlarım sadece eksik dua insanın başına çok fena şeyler getirebilir diye bildiğimden dolayı yorum yazayım dedim sanırım daha uzun süre giremem buraya hakkınız helal edin ve bana dua edin sizde benim dualarımdasınız hoşçakalın