Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla canım nasıl özledim memleketimi.tamam istanbulda çok güzel ama insanın memleketi büyüdüğü şehir bir başka.altıparmaktan hiç kopmamıştım evlenene kadar.o cadde hala gözümün önünde 🙁 ama gidicem en yakın zamanda...

canım çoooook sevindim.rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.vücut ısına gelince sabit işte düşmemişki.demek senin ısın bu kuzum.hayırlısı olsun canımmmmm

gel gel tabi uzak değil ki artık çok fazla bizde senin şimdiki yerine düğün için geliceğiz haftaya cumartesi ist tabi karşıya geçmiyeceğiz günlük gidip geliceğiz 🙂

bende bu ay maydonoz ve hayıt içtim gülüm ovulasyon testi felanda kullanmadım en som kaç gün adet oldum 29 demi 14ü çıkardım 15 gün yumurtlamam bi 11inde nolur nolmaz die bide 15 inde ilişkiye girdik bu ay başka olmadı bekledim belki vardır bişi olur die ve iyiki beklemişim

ayşenur canım çok sevindim hayırlı olsun. ne zamandır istiyodun tedavi gördün mü

hiç tedavi görmedim gülüm doktora bile gitmedim yığınla hap vercekler çünkü ben pko hastasıyım 2,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım 4 aydır istiyodum olmuyodu bu ay adetimin birincş günü başladım maydonoz kaynattım içtim öğlenleri her sabah ve akşaMDA 1 çay kaşığı hayıt tohumunu havanda ezdim 1 bardak sıcak suda 10 dk beklettim içtim 8 gün boyunca oldu ALLAHIN İZNİYLE

canım çoooook sevindim.rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.vücut ısına gelince sabit işte düşmemişki.demek senin ısın bu kuzum.hayırlısı olsun canımmmmm
ALLAH razı olsun arkadaşım ne bilim başkalarının 18. günlerde 36.8 36.9 ben çok düşük görüyodum kendiminkini inşallah ALLAHIM kucağımada almayı nasip eder benim değerim 4+4 haftalığa göre nasıl 163 çıktı

herkezin vücüt ısısı farklıdır canım.senin demekki bu şekilde oluyor.seninkinden daha düşük olanlar var.geç döllenmeden kaynaklanan bi durumdur bu kan tahlilin 163. daha sonra gitsen emin ol daha yükselmiş olacaktır.şuanda dr a gitsen kesen gözükmeyebilir ama vajinal yöntemle görebilir doktor.çok sevindim canım.duaların kabul oldu 🙂

evet şükürler olsun ALLAHIMA darısı olmayanların başına ALLAHIM kimseyi evlatsız koymasın ama ben alttan muayene olamam burda bayan doktor yok aile hekimimde 15 temmuzda git kontrole 6 haftan tam doluyo varsa kese ve kalp atışlarını duyarsın dedi ama

valla canım benim bebiş tam iki buçuk ay gözükmedi ultrasonla 🙂 bende rahim tersliği var.hep alttan bakmak zorunda kaldı.6.haftada duyarsın kalp atışını canım ama inş ultrasonla gözükür kese.rabbim gönlüne göre versin kuzum