Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slmm kızlarr eşimm cuma günüü ameliyatını olduu 2 aatt sürdüü ameliyatıı dr başarılı geçtii dedi ama kesinn sonucu 10gün sonra alırız dedi bu ay ilişki yasakk 🙁 yani ay sizi teyzee yapamıyomm inşallahh sonuçalrıı iyi çıkar bana duaa edinn eşime baktığımm için yazamıyomm neete giremıyomm kızlar hepinizii çok özledimmm hamişşşş haberleri var mııı ?

sanırım geç döllenme oldu bide pko luyum ya ben kullanıyorum günde 1 adet demi üstünde yazmıyo bende 1 tane alıyorum günlük inşallah herşey yolunda gider gülüm

inşallahhhhh yani hayatımızda umutsuzluk yok diosun zaten dokorlar herşeyin en kötüsünü söylüyo ben 1 haziranda ader oldum bugün 5 faftam bitiyo dimi esaplayamadım bi türlü yaaa

ayşeeonur canım diğer kan değerlerine baktırdın mı hemoglobin falan değerlerine de baktırsaydın keşke çünkü bazen anemi falan farkedilmeye biliyor hemen gereken takviyeye başlardın canım

bakmadı amam bu doktor adam gibi bi doktor yok ki geçici bu pek ilgilenmiyo ben antalyanın kumluca ilçesinde yaşıyorum gidip bidaha ,istiyim mi tahlil yada 15de özele gitcez ondan sonramı istiyim

hayırlısı olsun canım bu ay dediğin ne ki gecer asıl sen öbür aya bak ne hecanlı bir bekleyiş değilmi inşallah rabbim gönlüne göre verir

- - - Updated - - -

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR

bakmadı amam bu doktor adam gibi bi doktor yok ki geçici bu pek ilgilenmiyo ben antalyanın kumluca ilçesinde yaşıyorum gidip bidaha ,istiyim mi tahlil yada 15de özele gitcez ondan sonramı istiyim

canım bekle özele gidince baktırır doktorun iyiyse zaten aile hekimlerinin branşı olmadığından ilgilenemez ayrıntılı folbiolün 5mglık olanının 4 te 1ini içiriyor bana doktor canım ama sen doktora sormadan mı başladın?
bu arada şu an tam 5+0 dasın canım ama kesenin büyüklüğüne ve bebeğe göre hafta veriyor doktorlar benim mesela 9+4 bugün ama 8- 8+3 gibi görünüryor tabi bu keratalar sonra topluyorlar merak etme😀

5 mg doktor verdide anlatmadı eczanede üstüne yazmamış günlük bir tablet alıyorum bende 4 te 1i????????????? çok cahilce oldum ama 🙂 5 hafta doluyo bugün yarın 6. haftadan gün alıyorum demiii