Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bir de kimseye söylemedim diyosunya iyi yapmışsın bence keseyi falan görene kadar söyleme bence ben çok üzülmüştüm keseyi göremeyince bir de kimyasal gebelik olabilir demişleridi bana çok şükür meleğimin kalbinin attığınıda gördüm ama insanlara bir haat iyi bir hafta kötü haber vermek çok rahatsızlık verici herkes seni teselli etmeye çalışıyor falan kötü olyor önce accık büyüsün bebeşin inşallah

inşallah hamileyimdirde =))bende cumartesi test yaptırmayı düşünüyorum negatif derlerse çok üzülürüm ama hayırlısı=)kimseye söylemedim söyleseydim hergün arayıp sorarlardı bu defada ben hepten sitres olurdum şimdi eşimde yapıyor sürekli arayıp nasıl bebeğimiz =)) gibi sorular yorma kendini fala filan=))offf çok korkuyoruumm...birde yarın tatilimiz başlıyor yaa denize falan girdiğimde regl olursam hem hamile değilim diye hemde 1 yılda ancak 1 hafta tatile gidebiliyoruz o yüzden tatil bana zehir olur ee tabikide eşime=(((ne yapcam ...

canım ya sen hayırlısyla yarın bir test yaptır bakalım sonuç ne olacak inşallah pozitiftir tekrar idrar testi yaptın mı koyulaşma var mı?

KENDİNİZİ ÇİLOLATAYLA ŞİMARTIN KIZLAR!!!!!!!!!
300 KADIN ÜZERİNDE YAPILAN BİR ARAŞTIRMADA 40 HAFTA BOYUNCA HERGÜN ÇİKOLATA YİYEN BİR ANNELERİN 6 AYLIK BEBEKLERİNİN DAHA FAZLA GÜLÜMSEYİP KAHKAHA ATTIKLARINI ORTAYA KOYDU
nasıl süpermiş dimi kızlar