Evt sagolun arkadaslar yeni bir bebek tüm acılarımı dindircem dok herseyin normal dedi serephone die ilaç verdi adet oldun an başla dedi bakalım ins sizler bana Uğur getirirsiniz rüyalarımda hep erkek evlat sahibi oluyorum
canım allah gönlün göre versin... bende serephone kullanıyorum,ben adetin 5. günü başladım 5 gün içicem. sen nasıl kullancaksın sonra tekrar gidicekmısın kontrole
Iyim nurcum bitti dün sonuncusunu attim insallah persembe günü doktora gidicem sen yan etkisini hissediyormusun?? Beni cok agresif yapiyor ilk kullandigimdada aynisi olmustu🙂
- - - Updated - - -
Iyim nurcum bitti dün sonuncusunu attim insallah persembe günü doktora gidicem sen yan etkisini hissediyormusun?? Beni cok agresif yapiyor ilk kullandigimdada aynisi olmustu🙂
- - - Updated - - -
inşallah büyümüştür tembel yumurtalar🙂 ben sürekli uyku modundayım sürekli uykum var , ilkbaşlarda bide miğne bulantısı yapmıştı şimdi pek yok bende cuma günü gidicem 🙂
Off buyumekle bitse keske sonra catlayaakta..sonra ooooo cok uzun yol bu eger bukezde olmassa bayaa bi hayal kirikligi yasicam allahim ya insallah bukez olur ben birde ek olarak esime hergün balli cevizli yogurt yediriyorum insallah fayda eder;(
selam kızlar nasılsınız.. uzun zamandır yoktum.. internetimizi değiştirdik.. hepinizi çok özledim.. nisan güzel haberin beni çok mutlu etti..Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin.. bizim için dua et.. benim tedavim devam ediyor.. bugün doktora gittim ilacın dozunu arttırdı.. bir hafta sonra aşılama yapacağız.. kızlar dualarınıza ihtiyacım var..