Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

özlem büyük ihtimalle sende hamilesinnn benden sana söylemesiiii...hayırlı haberlerini beklyrzz..

Canım serephoneyi bana adet olur olmaz başla dedi bes gün kullan bende adet olur olmaz kullandım öbür ay adet olmasan gel tekrar bakalım dedi ya hayırlısı Ağustos'a kadar beklicez peki bu serephone faydalımı bunun yanına evde yapacağımız bisey yokmu hamile kalmak için

slmm kızlarr en sonundaa gelebildimm kocişş yavaş yavaş toparlanmayaa başladıı yarınn tahlill yapılacakk ameliyatınn sonuçlarıı meydanaa çıkacakkk bu aradaa hamişlerii tebrikk ediyyorumm rabbimm kucaklarına almayı nasip etsinn darısıı bizee inşallahh goncaaaaammm sen kızzz doguracaksan benimm hemen erkek bebiş yapmam lazımmm 🙂 tebrikk ederimm tatloşummm rabbimm tamamınaa erdirsin inşallahhhh

Felicyacim insallah bebisin tutunurda mujdeni aliriz..bernacim o ilaci ben bilmiyorum ben adetimin 3.gunu klomene basladim 5gün boyunca her aksam 2tane dün bitti haplar bu hafta doktora gidip bakicaz insallah benimde bebegim gelir cok istiyorum cook arzuluyorum bebegim olsun🙁 rabbim herkeze versin

inşallahh olurr bebeğinn cnmm sen merakk yapma olacak daa ben bunaa canı gönülden inanıyom

inşallah canım.. olacak Allahın izniyle..hepimiz buraya hamileyiimmmmmmmmmm diye yazacağız.. Ayyy yazarken bile çok heyecanlandım...

geçmiş olsun canım.. inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz olacak...