canım belirtilerin hamilelik belrtlerne benzio ama bi daha ki adet tarihini beklemen en doğrusu olaacaktır varsa bile balki yeni yerleşiodur o yüzden kanda da hemen çıkmaz bak benim ikinci çizgi silik çıktığı halde doktora gitmiorum bekliorum üzülmemek için snde sabret canım ilaç fln da içme dikkat et o yeter
Canım serephoneyi bana adet olur olmaz başla dedi bes gün kullan bende adet olur olmaz kullandım öbür ay adet olmasan gel tekrar bakalım dedi ya hayırlısı Ağustos'a kadar beklicez peki bu serephone faydalımı bunun yanına evde yapacağımız bisey yokmu hamile kalmak için
Felicyacim insallah bebisin tutunurda mujdeni aliriz..bernacim o ilaci ben bilmiyorum ben adetimin 3.gunu klomene basladim 5gün boyunca her aksam 2tane dün bitti haplar bu hafta doktora gidip bakicaz insallah benimde bebegim gelir cok istiyorum cook arzuluyorum bebegim olsun🙁 rabbim herkeze versin
Felicyacim insallah bebisin tutunurda mujdeni aliriz..bernacim o ilaci ben bilmiyorum ben adetimin 3.gunu klomene basladim 5gün boyunca her aksam 2tane dün bitti haplar bu hafta doktora gidip bakicaz insallah benimde bebegim gelir cok istiyorum cook arzuluyorum bebegim olsun🙁 rabbim herkeze versin