Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim normalde calisiyorum ama izinliyim bu hafta kreste calisiyorum yani anlican butun gun cocuklarla🙂 burda hava serin bahcede oturuyorum gunun tadini cikariyorum🙂

bütün gün çocuklarla gerçekten sorumluk ve zor iş gerçi bende anasınıf öğrt. olmak çok istemiştim babam göndermedi 🙁 millet bazen bir tek çocukla baş edemiyor öğretmenler sabırlı 🙂
inş. sende anne olursun en kısa zamanda

Hayirli olsun cnm..evet cok sorumluluk isteyen bir is bazen kafam kaldirmiyor ama genelde seeverek calisiyorum🙂Bakalim belki kisa dogru birakicam zor oluyor sabah 8-17 kadar calis sonra ev isiyle ugras..sen calisiyormusun cnm??

hayirli olsun cnm..evet cok sorumluluk isteyen bir is bazen kafam kaldirmiyor ama genelde seeverek calisiyorum🙂bakalim belki kisa dogru birakicam zor oluyor sabah 8-17 kadar calis sonra ev isiyle ugras..sen calisiyormusun cnm??

altı senem bitti aynı şirkette muhasebedeyim ama artık herşey ile ilgileniyorum joker gibi yok kimse açıp kapıyorum satıyorum alıyorum çok fonksiyonlu oldum son bir kaç senedir

yorgunluktan ölüyorum ve evde yapılcak dünya kadar iş var.kızlar bu ay ben son şansımı denemeyi düşünüyorum,eylülde evleneli 1 yıl,çocuk isteyeli 10 ay olcaktı o zamana kadar devam edicektim ama vazgectim.bu ayda olmazsa hapla korunmaya başlicam çünkü bazı sorunlarımız var onları aşana kadar çocuk mocuk yok

Ev iş gerçekten zor ikili
allahtan son zamanlarda misafir gelmiyor yoksa 5 pazar hiç dışarı çıkmadığımı biliyorum isyan bayrakalrını çekmiştim geldikleri için tekrar gelemiyorlar iadeyi ziyaret yapmadım özellikle