herkese slmmmmmmmmmm akşam kanamam geldi kızlar çok korktum sabahında ilk işim doktora koşmak oldu düşük olabilir bol bol yat dinlen dedi bide 2 tane proluton depot diye iğne ve coraspirin verdi varmı arkadaşlar içinizde bunlardan kullanan ????? bide benim hesabıma göre 5+4 doktor 5+i1 dedi kese göründü doktor aşağı sarkma olmamış yeri iyi 15 gün sonra yani 7 haftada tekrar gelde kalp atışlarına bakalım dedi çok korkuyorum bişey olcak diye🙁
inşallah gülüm aspirini kanı sıvılaştırsın ve bebek kanla daha iyi tutunup beslensin die vermiş inede kanamayı kessin die bugün vurundum bi bide pazar günü vuruncam hayırlısı ALLAHTAN gülüm
herkese slmmmmmmmmmm akşam kanamam geldi kızlar çok korktum sabahında ilk işim doktora koşmak oldu düşük olabilir bol bol yat dinlen dedi bide 2 tane proluton depot diye iğne ve coraspirin verdi varmı arkadaşlar içinizde bunlardan kullanan ????? bide benim hesabıma göre 5+4 doktor 5+i1 dedi kese göründü doktor aşağı sarkma olmamış yeri iyi 15 gün sonra yani 7 haftada tekrar gelde kalp atışlarına bakalım dedi çok korkuyorum bişey olcak diye🙁
canım proluton depot depo progesteron hormonu yani rahmin kasılmasını engelleyerek gebeliğin devamlılığını sağlayan hormonun büyük miktarlarda vücuda verildiği bir ilaç.
coraspin kan sulandırıcı olarak kullanılan bir ilaç aynı zamanda ağrı kesici bir ilaç ama sana neden vermiştir bilmiyorum kan tahlili yapıldıysa ve pıhılaşma faktörlerinde bebeği etkileyecek bir durum söz konusuysa vermiş olabilir ama yine de doktora sormak gerekir neden coraspin vrdiğini.
birde bak canım benim bebişde 1 hafta geriden geliyor doktor kesenin ve ya ilerleyen dönemlerde bebeğin büyüklüğüne bakarak hatftayı söylüyor yani aslında geç döllenme bebişi seninki ama zaman geçip 12 haftayı doldurunca bebeişler önden bile gitmeye başlaya biliyor yani endişelenme sen doktorun hesabına göre hesapla şimdilik
geçmişler olsun bir daha da bebeişin inşallah seni korkutmaz annesi