Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuzummmmm nerelerdesin sen yawww.özledim seni haaa.kocişin nasıl iyimi bakalım.çok merak ettim valla.inş düzelecek hersey ve sende bebiş müjdesi vereceksin bize 🙂 he valla benimki kız çıktı erkek beklerken 😀 yatağını bile hazırladık şimdiden 🙂 benimki heyecanla monte etti akşam alıştı sanırım kız olduğuna.erkek milleti hemen erkek beklerler.ama benimki çok iyi baba olacak şimdiden belli.çok heyecanlı valla.rabbim aratmasın kimseye melekleri canım.son gelişmeleri yaz okiş kuzum

ben burdayıım ben burdayıımm🙂 inşallah bi sürrüü kocaaamaaannn yumurtaların olmuştur hepsi çatlar hepsinde bebiş olur

canımmmm nasılsın bakalım.bişiler okudum ama sakın bitanem.yeni evli çiftler hep ederler kavga.sen bizi görcektin.ilk 5 ay düşman gibiydik resmen.ama şimdi deyme keyfimize.geçecek kuzum sabret ve alttan sen al azcık.erkekler biraz inatlar değişmezler

kızlar abes olcak gibi biraz ama bişi danışçam.dün eşimle birlikte olurken cok canım yandı.yani eskiden de oluyodu böyle yanma hissi gibi ama bu sefer sanki içim şişmiş yer yok gibi bi yerlere dokunuyo gibi bi acı hissettim sizde aynı durumu yaşayan var mı?neden olur böyle bişey

evet biraz sorunlar yaşıyoruz kuşum,soğuk duruyoruz birbirimize toparlamaya çalışıyoruz bakalım ben umutsuz olarak görmüyorum asla evliliğimi inşallah aşıcaz bunları da

Sagolun kizlar ya cevaplari gec okuyorum..cremacim bendede oluyordu ara sira söylemesi ayip alt tarafim sisiyordu birde cok yaniyordu..mantar ve bakteri vardi hap kullanmistim gecti cok sükür..giydigin ic camasirina dikkat et pamuk giy..bence doktora git ve bir test yaptir..