hassasız duygusal beklentide kalmak hepsi üst üste ama umutlu olmak lazım ki mucizelere yer olsun bence hiç üzülme inş. burda herkes paylaşacak güzel haberleri bak ilk kez böyle bir heywcanı yaşayacak olmanın sevinci ile şaşkın şakın ama sonuç hüsran üzüldüm ama aynı anda çok şükür sağlıklıyım diyorum ne zaman olursa ne zaman allah nasip ederse
Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin de inş.
10 aylık ewliyim canm 62 kiloyla ewlendim şimdi 71 çalışıyodum bekarken şimdi ewde oturuyom can sıkıntısından yemeğe daha doğrusu abur cubur çok oluyo napcam bilmiyom 🙁ramazanda belki biraz weririm diye umut ediyom
hassasız duygusal beklentide kalmak hepsi üst üste ama umutlu olmak lazım ki mucizelere yer olsun bence hiç üzülme inş. burda herkes paylaşacak güzel haberleri bak ilk kez böyle bir heywcanı yaşayacak olmanın sevinci ile şaşkın şakın ama sonuç hüsran üzüldüm ama aynı anda çok şükür sağlıklıyım diyorum ne zaman olursa ne zaman allah nasip ederse
Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin de inş.
çok güzel sölemişsn canm bazen anne olamayacakmışım gibi geliyo hamile kalmak mucize gibi ama yok yok umutluyum yinede dediğin gibi sağklımız yerinde çok şükür allah ne zaman nasip ederse
çok güzel sölemişsn canm bazen anne olamayacakmışım gibi geliyo hamile kalmak mucize gibi ama yok yok umutluyum yinede dediğin gibi sağklımız yerinde çok şükür allah ne zaman nasip ederse
en umutsuz kişiler bile anne oluyor artık tıp çok ilerledi ki biz henüz yeniyiz
dr 1 sene geçemden tedavi uygulatmayın kenidinize tıbbı sağlık sorunu yoksa diyor yapısal kabullenebilmesi beynin koşulladnırma stlatma süreceler bir çok şeyden bahsetmiş
- - - Updated - - -
öfff bende henüz gelen giden yok pzt kadar gelemzse dr gitmeyi düşünüyorum
ben tekirdağ' da yaşıyorum canım ama dr.a istanbula geliyorum bakırköye. biz iki yıldır bebek istiyoruz , 1 yıl önce kimyasal gebelik geçirdim , ben onu normal gebelik zannedip nasıl olsa oluyo diye üzerine pek düşmedim, yaklaşık iki ay öncede tedaviye başladım ( ozaman dr. anlattı benimkinin kimyasal gebelik olduğunu normal bi hamilelik sayılmadığını) şimdide beklemedeyiz canım
Canım spor yapma imkanın var mı? En azından akşamları havalar da güzelken 30-40 dakika tempolu yürüyüş yapsan. Bir de gündüz yediklerimizi bir şekilde yakıyoruz da akşamları az yemek lazım. Bir süre akşamları yoğurt, meyve filan yesen. Ya da illa yemek yiyeceksen porsiyonlarını biraz küçültmeye çalış istersen canım. Gerçi hamile kalmakla ilgisi var mı bilmiyorum ama sonuçta hamilelikte de kilo alındığı için doktor tedbir amaçlı önermiştir sanırım.
en umutsuz kişiler bile anne oluyor artık tıp çok ilerledi ki biz henüz yeniyiz
dr 1 sene geçemden tedavi uygulatmayın kenidinize tıbbı sağlık sorunu yoksa diyor yapısal kabullenebilmesi beynin koşulladnırma stlatma süreceler bir çok şeyden bahsetmiş
- - - Updated - - -
öfff bende henüz gelen giden yok pzt kadar gelemzse dr gitmeyi düşünüyorum