canım selam.inş bebişin en yakın zamanda gelsin 🙂 folik asit kullandım 6 ay kadar ama iştahımı açmadı zaten yemek yemeyi çok seven biriyim 😀 ama folik plustan günde 3 tane içmen gerekiyor aklında bulunsun canım.eğer folbiol içersen günde bi tane...benim bebişim 19 haftalık canım 🙂
inşallh goncacım hayrlısıyla bereketiyle gelsin inşallh bana ve isteyen herkese nasip olsun. hamilelik dönemindemi başladın yoksa hamile kalmadan önce hazrlık olarak mı
inşallh goncacım hayrlısıyla bereketiyle gelsin inşallh bana ve isteyen herkese nasip olsun. hamilelik dönemindemi başladın yoksa hamile kalmadan önce hazrlık olarak mı
sağol canım güsel temennilerin için aminnn.hamile kalmadan 3 ay önce günde üç tane folik plus içtim..hamiş kaldım ve günde 1 tane folbiol içtim yine 3 ay kadar.bebek için çok önemli bu.
inşallah canım inş ama olcam gbi de hissediom ondan da braz daha bakliom 23 temmuz da randevum var varsa cıkar olursam da adet düzenszliinden gderm doktora
sağol canım güsel temennilerin için aminnn.hamile kalmadan 3 ay önce günde üç tane folik plus içtim..hamiş kaldım ve günde 1 tane folbiol içtim yine 3 ay kadar.bebek için çok önemli bu.
özlemcim canım en azından kan tahlili yaptırsaydın yaa.bişi olmazdıki.en azından ne olduğunu bilirdin.ben olsam çatlardım meraktan he 😀 aslında bi test daha yapsan diyorum.