Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı günler hep güzel haberler alacağınız bir cuma günü olur inşallah allah hepimizin dualarını kabul etsin ve cumayı hakkımızda hayırlı etsin...
mevlanacım allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşallah gidip bir kan testi yaptırsan değerinin ne kadar yüksek olduğunu öğrenirsin canım bir de ben eşime bebek patiği alıp içine test sonucunu koymayı ve ona özel sadece onun görebileceği bulabileceği bir yere koymayı düşünmüştüm ama bebeğim banada sürpriz olduğu için böyle söyleyememiştim kısmet😀

nur canım erken olmuş sanki test yaptırman hem bekleyelim bakalım inşallah yakında yükselir değerin canım ya belli olmaz sen üzme kendini birde başkalarının ne söylediğini umursama sabret canım bu bebek işine bizim yapabileceğimiz tek şey şartları yerine getirip dua etmek gerisi takdiri ilahi insanların ne söylediği ne sorduğu önemli değil ben daha etrafımdaki kimseye hamileyim demedim soruyorlar kısmet deyip geçiyorum daha önce sorduklarında benimde ağırıma gidiyordu ilk zamanlar ama bilmiyorum neden ben çabuk bıraktım takılmayı söylediklerine elimden gelen bişey olmadığı için herhalde bilemiyorum... bol bol dua edicem inşallah sana canım allah en kısa zamnda hayırlı sağlıklı bebekler versin uzun uzun ömürlü inşallah... bu arada ben senin doktorun nasıl bu kadar kesin konuştu hiç anlayamadım gerçekten bu tarz şeylere kesinlik vermek bence mümkün değil tüp bebek daha kesin bişey değil mi dışarda bir canlı oluşturuluyor ama tutmazsa tutmuyor benim kuzenime hiç bir sorununuz yok istediğiniz zaman çoouck sahibi olabilrsizn dediler 7 yıl bebişi olmadı 2 kere aşılama 3 kere tüp bebek yaptırdılar tutmadı sonra kendiliğinden oldu yani bu işte garanti yok bol dua şart allah yardımcın olsun canım

sağol canım, biraz araştırdım ilişkiden 4 gün sonra yükselmeye başlıyomuş beta hcg yani yok kesin ,hayırlısı böyleymiş diyip avunmaktan başka çarem yok...dr.u bende anlamıyorum artık okadar kesin konuşuyoki beni ümitlendiriyo olmayınca daha kötü oluyorum,neye dayanarak kesin konuşuyo alamış değilim progestan bile kullandırdı düşün. artık onada inanasım gelmiyo zaten bu ay son tedavi, 3 aylık bir tadiviymiş bu ayda olmassa sonra ne olcak bilmiyorum🙁
allahım çok aratmadan isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder inşallah...
mevlanada tesellimiz oldu onun yüzü güldü en azından çok sevindik onun adına allah tamamına erdirsin inşallah...

🙂 bence net bir sonuç alıp kızartmak daha iyi olur belgeli görsün onuda katlayıp teste sarıp saklasın 🙂

ay ben heyecanlandım en büyük hediye olur eşine

bende öyle düşündümde hadi hayırlısı bakalım gerçekten bende çok heyecanlanıyorum sonuç beklerken inşallah hepinizin güzel haberlerini heyecanla bekleyip hamişizi dedğiniz günleri göreceğiz hayırlısıyla

burçincim gidip bir kan testi yaptırsaydın yada tekrar bir idrar testi yap bir hafta geçmiş varsa kesin çıkar idrar testindede,inşallah bebişin konuştuğun yerdedir🙂

ya canım bak bu hormonlara kişinin vücudunun tepkisiyle alakalı bak benim ablam 7 haftalık hamişken çıktı belli olmaz bence hemen umutsuzluğa kapılma bak öyle dördüncü gün yükselmeye başlıyormuş diyorsun ama ben hamileliğimi öğrendiğimde son 10 - 12 gündür hiç ilişkiye girememiştik eşimle ve bir önceki gün negatif çıkmıştı ben insan vücuduyla ilgili bu kesinlikle böyledir asla diyemem kalbin sol tarafta olduğunu biliyoruz değil mi genelleyebliriz gbi geliyor ama kalbi sağ tarafta olarak yaşayan ve ölen çok kişi var bunu unutma canım