Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

aynı dr bi başka kadın gelmişti 1 aylık ewli 1 aylıkta hamile napcan işte onunki erken gelmiş
öyle ya yeni evlenen bir arkadaşım var daha evleneli bugün bir ay oldu.. ama hamile.. biz iki yıldır uğraşıyoruz onlara da maşallah Allah uğraştırmadan verdi.. herşeyin hayırlısı.. herşeyin bir zamanı var .. zamanı gelince bizim de olacak inşallah..

kalan kalıyo işte napalım duyuyoz işte böle insanın ister istemez canı sıkılıyo ama inş hepimiz bigün hamile kalcaz inanıyorum

feliçya hayırlısı herşeyin canım tahmin edebiliyoruz çoğumuz o duyguları yaşadık geç erken ama üzülme sıkıntı yapma dediğin gibi zamanı var allah sağlık versin hepimize zamanı gelince o da olur

Selam kızlaaaaar...
İki haftadır işler o kadar yoğun ki bir türlü girmeye fırsatım olmadı. Evde de kayınpederim vardı misafir gelmişti, o yüzden giremiyordum...
Herkes iyi mi bakalım? Güzel haberler var mı bu iki haftada?

bu arada bende bişey yok sanırım.. normalde ayın 3'ünde regli olmam gerekiyordu ama dün akşam sancım oldu ve bir kaç damla koyu kahverengi kan geldi. Yalnız dün tüm gün çok akıntım vardı beyaz renkli ama. İşte akşam da kan geldi. şimdi kanama şeklinde değil de peçeteyle silince çok hafif o da koyu kahve lekelenme var. Sökülemedi yani bir türlü 🙁