Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mevalanammm anlatt bakalmm cnmm eşinee özell kürler felann yaptınmıı bu arada inann çok sevindimm darsıı bizlere inşallah cnmm rabbim tamamınaa erdirsinn

Sagol cnm amin..ben kur uygulamadim sadece Balli yogurt yediriyordum icinede findik atiyordum..iliskiden once energi icecegi iciyordu veya kahve..iliskiden sonrada ben kalkmadim sabah dus aliyordum oyle baskada bisey yapmadim cnm

- - - Updated - - -

hayırlı olsun canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙂

Sagol cnm darisi isteyen herkezin basina insallah

bu arada benim kırmızılar da kesinkes geldi kızlar.. yani dediğim gibi yerleşme kanaması filan değilmiş.. zaten belliydi regli olacağım.. iyi de çalışmıştık bu ay ama olmadı işte 🙁
Bakalım Allah ne zaman nasip edecek hayırlısıyla...

kızlar bı arkadasımla konustuk onunda yumurtlama olmuyomus pko varmış..yumurtlama olmayınca nasıl tedavi ediyolar yumurtayı oluşturabiliyolarmı ?

canım pko hiç yumurta oluşmaması değil oluşması başlıyor ama küçük kalıyor döllenme yeteneği olmuyor yani yumurta büyüten ilaçlar klomen serophene falan iğne versiyonları da var yumurtanın ekstra büyümesini sağlar... hiç yumurta oluşmaması direk kısırlıktır zaten ve ancak bizim ülkemizde yapılmayan ve dinende caiz olmayan başka birinden/donörden yumurta almayla hamile kalabilir...ama arkadaşın pkosu varsa yumurta rezervi vardır ve biraz ilaç kullanma ve biraz sabırla hamile kalabilir

dr dün baktıda büyümemiş dedi ondan sordum canm dün adetimin 13. günüydü cumaya bi daha çağırdı saol canm

canım herkesin ovulasyon günü aynı olcak diye bişey yokki birinin ki 14. olur birinin ki 20.si bu kişiden kişiye döngünün uzunluğuna kısalığına göre değişir mesela sen 33 günlük bir döngü yaşıyorsunya senin ovulasyon günün 17- 18ine kadar kaba hesaplamayla kayar ama daha geçte olabilir bunu unutma ve bunu kafana takma yumurtanın büyümesini sağlayan bir çok ilaç var...

saol canm içimi rahatlattın dr daha ilaç wermedi kontrol ediyo çatlıyomu büyüyomu diye herhelde 🙂